Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek a szüleimmel? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a szüleimmel? 17/L

Figyelt kérdés

Körülbelül 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és a szüleim folyton erősködnek, hogy hívjam el őt hozzánk.(Már bemutattam nekik a barátomat korábban.)

De nekem annyira ciki, ahogy viselkednek, tök sokszor leégettek már előtte, és egyszerűen szégyellem hazavinni, mert tudom, hogy csak leégetnének.Például mikor a barátommal vagyok akkor is állandóan hívogatnak, hogy merre járunk, mit csinálunk, mikor megyünk haza.(És ezt olyan 3- 4szer). Állandóan csak idegesítő kérdéseket tesznek fel és állandóan csak faggatnak..A végén meg pont ők kergetnék el a fiút..

2016. jún. 12. 13:49
 1/4 A kérdező kommentje:
És még annyit, hogy szeretem a szüleimet, meg tudom, hogy jót akarnak, de ez már nagyon sok.
2016. jún. 12. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
próbálj beszélni velük erről,mond el ezt nekik is amit itt leírtál,hogy ez zavar téged. hátha beválik :)
2016. jún. 12. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:

"De nekem annyira ciki, ahogy viselkednek, tök sokszor leégettek már előtte, és egyszerűen szégyellem hazavinni, mert tudom, hogy csak leégetnének."

Nem tudom,lesz -e bármi haszna is, de mondd ezt el nekik. Mivel ők a saját viselkedésüket nem tartják égőnek, így nem biztos, hogy változtatnának. De ki tudja...

De konkrétan mivel égettek már le előtte?

2016. jún. 12. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

"Mit kezdjek a szüleimmel?" valami ilyesmit:

https://www.youtube.com/watch?v=A8B56kPd398

a vége felé lesz a csattanó :DDDDD

2016. jún. 12. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!