Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van olyan 16,17 esteleg 18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 16,17 esteleg 18 eves lany aki oszejonne egy 14 eves fiuval? Lecci indokoljatok meg hogy miert igen/nem

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 14:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszi enis megoroluk az idosebb nokert csak azota mar 17 vagyok es ezt a kerdest nem irtam ki regen csak most es amugy valahol igazuk van mert egy 18 eves csaj nem jonne osze egy 14 eves fiuval mert tul gyerek meg ciki de egy idosebb pasi meg fiatalabb lany az nem ciki de mindegy ilyen az elet SAJNA :/ de en egy szexnek is orultem volna nem hogy egy parkapcsolatnak de sajnos semmi nem tortent idosebbekkel :/
2016. jún. 17. 19:23
 12/15 anonim válasza:
Ha kikapom bekapod?
2016. jún. 20. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudtátok hogy fiúk nem nőnek fel, csak egyre drágább játékokkal játszanak? Itt vagyok 17 éves srácként és csak röhögök azon a sok "hű de érett nő vagyok" libán, akiken ott figyel a 6 kiló vakolat, szájában a cigi, és azon izgul, hogy a barátja felcsinálta-e vagy sem. Na ők az igazán éretlenek!

Ez teljesen egyénfüggő, hogy milyen az érdeklődésed, vagy hogyan látod a dolgokat. 14 évesen is lehet az ember felelősség teljesebb és józanabb mint más 20 évesen.

2016. jún. 21. 23:30
 14/15 anonim válasza:

Igazából, szerintem a lányokat nem kéne érdekelje a kor.

Ők nem feltétlenül a külsőre mennek.

Általában a belsőre, pl. bőr kanapé, Full HD tv, biliárd asztal* stb... De most csak álltalánosítok, nyilván azért vonzódhatnak idősebb férfihoz/fiúhoz, mert pl:

-Biztos keresete van.

-Ahogy elhangzott testileg és lelkileg is jobban kielégíti őket.

-Ill biztonságban érzik magukat mellette.

Ui *Természetesen csak poénnak szántam, nem mondom hogy nincs ilyen, de...

2016. jún. 30. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, mert:

- nem látnám benne a férfit (igaz a 17-18 évesek sem mondhatóak teljesen férfinak, de azért mégis közelebb állnak hozzá)

- a legtöbbjük még gyerekes, és nem érett eléggé, hogy normális kapcsolatot tudjon fenntartani (igen, természetesen van ilyen az idősebbek között is)

- nem tudna megvédeni, ha esetleg szükség lenne rá

- ha elmennénk valahova nem tudna elvinni meg utána hazahozni és másokhoz kéne kötődnünk. Vagy pedig nekem kéne furikáznom...ami szerintem egy kicsit fura. Felváltva okés lenne.

- meg most a baráti köre is 14-15 éves lenne és nem lenne túl jó érzés 3-4 évvel idősebben olyan körökben mozogni

- lehetséges, hogy az én baráti köröm nem venné komolyan(se őt, se engem, se az egész kapcsolatot)...persze nem szabad mások véleményére adni, de azért zavarna

- géniuszok mindenhol vannak, de általában nincs egy 14 és egy 17 éves agyi szinte egy lépcsőfokon

- meg most egy 14 éves fiú még gyerek...én meg itt vagyok 17 évesen (1 év híján felnőtt) és most egy gyerekkel mit tudok kezdeni? (tudom ez nem volt szép, de azért gondoljunk már bele...:))

Barátnak szívesen elfogadnék egy 14 éves srácot, de pasinak nem.

Most ennyi jutott eszembe.

17/L

2016. júl. 1. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!