Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van olyan 16,17 esteleg 18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 16,17 esteleg 18 eves lany aki oszejonne egy 14 eves fiuval? Lecci indokoljatok meg hogy miert igen/nem

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt én is jártam, jó hely.

2016. jún. 11. 14:56
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem jönnék össze, mert egy 14 éves fiú még nagyon gyerekes. Sokszor még a 17 évesek is azok, de azért abban a korosztályban már jobban el lehet beszélgetni még a gyerekesebb kategóriával is :) És szerintem egy 14 éves fiúval a hülyülésen kívül nem lenne nagyon téma...szóval ezért nem.

17/L

2016. jún. 11. 15:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha esetleg nem is gyerekes és éretlen, amit nagyon kétlek, akkor se tudnék rá egyenlő félként, vagy férfiként tekinteni, maximum barátként. Nem tudom azt elképzelni, hogy fizikailag vonzódni tudnék egy 14 éves fiúhoz, és hogy értelmesen tudnánk komolyabb témákról is beszélgetni. :) 17/L
2016. jún. 11. 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, a lányok nem vevők az ilyenre, egyrészt, mert a korosztályunkban is alig van olyan fiú, aki értelmileg egy húron pendülne velünk, másrészt viszont engem még zavarna is, hogy én vagyok az idősebb, bölcsebb, tapasztaltabb, stb. 18/l
2016. jún. 11. 17:00
 5/15 A kérdező kommentje:
Es mostani lanyok mindig idosebb pasit akarnak de vannak meg olyan lanyok akik egyidos fiut akarnak ugyertem 16-17 eves lany egy 16-17 eves fiuval? Az ilyen koru fiuk nagyon gyerekesek es eretlenek?
2016. jún. 11. 17:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem szeretnék bébiszitterkedni egy kapcsolatban. Ráadasul 14 évesen még általában nagyon éretlenek a fiúk testileg és lelkileg is.

17/L

2016. jún. 11. 17:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés tetszik,viszont a válaszok eléggé megleptek! :D

Én mint 15 éves "gyerekes kissrác" úgy gondolom,hogy rengeteg a kivétel.A jelenlegi barátnőm (18 éves,végzős) és én nagyon egy húron pendülünk,annak ellenére,hogy a barátnői,haverjai nap mint nap cseszegetik,hogy miért bukik egy ilyenre "gyerekre" mint én.. hát érdekes,de szerintem nem kor teszi az embert.

A válaszom a kérdésre pedig az,hogy szerintem lányok nagy része az idősebb fiúkra/férfiakra bukik. De persze a kivétel erősiti a szabályt. :P

(Ja és szerintem az egy csúnya általánosítás,hogy hú de gyerekes,mert ő még "kisfiú" meg stb..Csak meg kell találni azt a srácot kortól függetlenül akivel jól érzi magát a lány :). másik része pedig ,szerintem a 14-17 éves srácok is az idősebb csajokra buknak,de kinek mi :D

2016. jún. 11. 18:34
 8/15 anonim válasza:
Minden lány más milyen.
2016. jún. 14. 14:47
 9/15 anonim válasza:
Figyelj... Igaz, hogy a 14 évesek mások. De még érnek. Én is 14 éves fiú vagyok. De véleményem szerint nem a korosztály számít. Mivel egy lány is tud 17 évesen gyerekesen viselkedni. Persze nem tudom a lány kommentelőknél mit jelent a gyerekeskedés. De nem a korosztály számít. Hanem mennyire tudják egymást megérteni és kijönni egymással úgy, hogy tudjanak beszélgetni meg romantikázni. Van egy ismerősöm aki pár hónappal kisebb nálam és 16 éves barátnője van. Ne a korosztályt figyeld. Általában mai világban úgy szokott menni ez az egész, hogy lenézik a náluk 2 évvel kisebbeket. "De ez az én véleményem!"
2016. jún. 14. 17:12
 10/15 anonim ***** válasza:
35%

Szasz Christopher!

Vágom, hogy miért keresed idősebb csajok társaságát.

Engem egy 13 éves csaj smárolt le életemben először, 10 voltam akkor. Úgy meglepett vele... fogalmam nem volt, mi történik.

Aztán huszonévesen táncoltam egy nálam húsz évvel idősebb nővel... lassúztunk és mikor megmarkolta a vállam, azt hittem a parkettre élvezek. Van valami az idősebb csajokban. (pszichológus biztos azt mondaná, hogy anyakomplexusunk van :)

Az előttem szóló taknyos pitsák véleményét ignoráld, ne foglalkozz a konvenciókkal, csak keresd azt a csajt, akivel jól érzed magad.

Ne azt nézd, hogy ki jönne össze veled, hanem érzed magad jól valakivel (csak úgy), aztán ha meglátja a benned lévő értéket, egy hülyülés során - vagy egy romantikus pillanatban - elcsattan az első csók aztán megy minden magától.

Ne erőltesd, ez a rész a legszebb a kapcsolatokban, hidd el.

A legjobb korba lépsz, ne rohanj. ;)

2016. jún. 17. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!