Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van-e esélye az unokatesómnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esélye az unokatesómnak szerelmi téren?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem , mert a család cseszegeti az unokahugomat, hogy egyedül hal meg ha nem kapja össze magát.

18 éves 168 cm és hát olyan kb. 90 kg. Régebben vékonyabb volt de egy vele született betegség miatt ( csípőficam , amit megműtötték neki ) fel kellet hagynia a sporttal. Most a család a súlya miatt cseszegeti őt, nem mutatja hogy zavarja ez, de ő alapból elrejti a könnyeit. Nos a kérdés az lenne, hogy van e eséllye a mai fura világban ( ahol csak a vékony lányokat istenítik ) egy normális igaz kapcsolatra ?

Kedves , mosolygós ,okos , végtelenül optimista, vicces , szereti az állatokat, és igazán házias.

Hobbija : éneklés , rajzolás , illetve a különböző pc játékokban is egész jó.

Személyiségével szerintem semmi baj nincs , és simân tudna párt találni. Szerintetek is így van , vagy csak azért hiszem így mert az unokahugom. ( Helyesírásért bocsi , finn a klaviatúrám )

2016. jún. 10. 16:50
 1/3 likebike ***** válasza:
Szerintem simán találhat magának párt.Viszont,ami szemet szúrt nekem,hogy miért ne sportolhatna?A nővérem is ficammal született sajnos,de mégis sportol,mert akar tenni valamit az egészségéért.Biciklizik,úszni jár,most ritkábban,mert végzős,de alapjában véve sokat mozog.Javíts ki,ha valami rosszat mondtam,de nyugodtan mozoghat,bátorítsd erre,én is ezt tettem!Az a rossz,hogy hiába nincs gond a személyiségével,mégsem tud kibontakozni és ezeket megmutatni a világnak,mert szidják.A családtagokat pedig kérd meg rá,hogy hagyják békén.Sokat beszélgess vele,még te is eljárhatsz vele futni,sportolni,így is fejlesztheted őt.Sok sikert!
2016. jún. 10. 16:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat én fogalmaztam rosszul , tehát nem spórolhat annyit , mert pl. 5 km után elkezd sántítani , illetve ha valami olyat csinál akkor bemondta az unalmas , de ez nem a súlya miatt van , mert mikor rendszeresen sportolt akkor is voltak ilyenek , a elmentünk az orvoshoz és akkor mondta neki a doki , ha nem hagy fel ezekel a sportokkal , akkor egyből csípőprotézis és hasonló egyebek. És egy ideig nem figyelt az orvos megállapítására , és tulero!tette magát es 3 hétig kórház + mankó .... tehát nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni.
2016. jún. 10. 17:07
 3/3 likebike ***** válasza:

Ez azért van,ahogy mondtad,mert hamar túlerőltette magát.Ez olyan kb.,mint a testépítés:aki most kezd edzeni,az nem fog egybol 100 kg-mal fekvenyomni meg 60 kg-mal bicepszezni,esetleg 150 kg-ba guggolni egyet.Fokozatosan növeljétek a terhelést és biztosan nem lesznek gondok,ezt előre megmondom.Az orvos is erre akart kilyukadni,hogy nem kéne nagyon erőltetni az elején,de én még nem találkoztam olyan dokival,aki ellenezte volna a sportot.

Az unokahúgodra visszatérve:igen,kicsit le kéne fogynia(nem csak a szépség hanem az egészsége miatt),de ha egy kicsit is fittebb lesz,biztos,hogy rohangálni fognak utána a fiúk.Amúgy én se szeretem az ilyen "kirakat" lányokat,bocsánat a kifejezésért.

2016. jún. 10. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!