Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? 17/f
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel,nagyon szeretjük egymást.Azonban jövőre mindketten végzősök leszünk középsulin és jön az érettségi(mindketten tovább szeretnénk tanulni fősulin),valamint még egy nyelvvizsga vár rám aug.13-án amire nagyon sokat kell még készülnöm.Mivel szközepes vagyok,van 1 hónap teljesítendő nyári gyakorlatom és két táborom (+ugye a nyelvvizsga).Tènyleg nagyon szeretem a barátnőmet,de nagyon sok teendőm van a mindennapjaimon+számos célom van a jövőt illetően.Sokszor elgondolkoztam már rajta hgy meg kéne szakítani ezt a kapcsolatot,(valószínű az is hogy ők a nyáron kb egy 30 kilométerrel messzebbre költöznek)már csak azért is mert sajnos úgy érzem hgy én inkább magányos farkasként szeretek élni,és nem tudok alkalmazkodni senkihez(+a fő indok:rengeteg elfoglaltság,jövőbeli terveket szeretném megvalósítani,nem akarok az egyetlen nyomorult életemben koldulni).Szerintetek jelen helyzetben mit kéne tennem??Segítsetek pls.!!Már nagyon kivagyok emiatt(+még a szüleim is inkább a jövő formázása mellett érvelnek))Bocsánat a hosszú szövegért..2016. jún. 9. 21:32
1/8 anonim válasza:
Beszélj erről mindenképp a lánnyal. Ő mit szeretne...stb. Beszéljétek meg h megvárjátok mindenképp egymást vagy nyáron rendesen szünetet hagytok és nyittok uj lehetőségekre.. valószínű ha nagyon szerelmesek vagytok azt választjátok h megvárjátok egymást és telefonon/skypeon/messengeren beszéltek minden nap. És csak néha találkoztok. Azt pedig ő is megérti h fontos a jövőd. Viszont értesd meg vele h nem fontosabb mint ő, de nem is kevésbé. És nem akarsz választani hanem azt szeretnéd h a kettő együtt valósuljon meg. :)
2/8 anonim válasza:
Nem hagynám ott a csajt. Max megmondanám, hogy nagyon sok dolog lesz neked ami miatt azt érezheti hogy elhanyagolod.
3/8 anonim válasza:
Ez van; vagy elfogadja, vagy nem. Ha tényleg olyan nagyon szeret, akkor biztosan megérti és támogat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,ment a zöld kéz.Annyi probléma van a dologban,hgy a barátnőm elmondta nekem hogy neki szüksége van rám és heti 2X jó lenne találkoznunk.Attól félek hogy egy ilyen szünettel szakîtanám meg a sztorit.
2016. jún. 9. 21:44
5/8 A kérdező kommentje:
A másik problémám az,hogy nagyon szerelmes vagyok és ez az első kapcsolatom ami komoly,tehát nulla tapasztalat ezen a téren.Félek már csak a gondolatától is a szakításnak.Nem szeretnék neki csalódást okozni,és én sem szeretnék összeomlani a búbánatban.
2016. jún. 9. 21:48
6/8 anonim válasza:
Az, hogy szakítotok mindig benne van a pakliban. [link]
Itt arról van szó, hogy el kell fogadnod azt, hogy sebezhető vagy ahhoz, hogy eredményeket érj el.
Másrészt meg a barátnőddel vmi gond van, ha heti 2x szüksége van rád. Gondolom, nem azért, mert eltört a lába, és egyedül te vagy az, aki enni adsz neki. Nagylány már, ki kell bírni 1-2 hétig nélküled. Te meg nagyfiú vagy és ezt meg tudod mondani neki... Ugye?
7/8 anonim válasza:
Ha szereted nem kéne ennyiben hagynod, meg hát nem is bírnad sokaig :) a skype az jó ötlet ha távol vagytok egymástól, szerintem ne add fel ilyen könnyen
Szurkolok nektek😊
8/8 anonim válasza:
Ha ennyire nagyon szeretitek egymást, nem értem, hogy a te jövődben miért nem szerepel a lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!