Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért félek ennyire attól,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire attól, hogy elveszítem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a barátom 19 és már 4 hónapja együtt vagyunk. Borzalmasan megszerettem, a második felemnek tekintem. Viszont nagyon sokszor elkezdek olyanokon gondolkodni hogy szakít velem, elhagy stb. és ilyenkor egyik percről a másikra sírva fakadok. Bízom benne teljesen, de ez az egyetleg dolog amitől nagyon félek, hogy esetleg bekövetkezhet, hogy szétmegyünk. Pár napja is előtte kezdtem el bőgni emiatt, szegénynek elmagyarázni sem tudtam hogy mégis miért sírok, csak úgy előjött. Ezzel mit tudnék kezdeni? Nagyon rossz érzés hogy sokszor ezen jár az agyam miközben bízok benne és tudom hogy nem fog a semmiért elhagyni.

2016. jún. 6. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ha ezen kattogsz az nem jó... nem biztos hogy életed végéig együtt maradtok de azt az időt amit együtt töltötök ne arra használd fel h azon gondolkodsz mi lesz ha.... majd lesz valahogy nincs rá garancia hogy együtt maradtok

de most együtt vagytok és csak is ez számít

ha ezen görcsölsz nem fogod tudni élvezni a kapcsolatotokat....most együtt vagytok csak ez számít :) :) és ha majd egyszer szét mentek....túléled ami nem öl meg az megerősít

valószínűleg eléggé ragaszkodsz hozzá azért érzed így

2016. jún. 6. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen nagyon ragaszkodom hozzá, mindent megbeszélek vele, közelebb áll hozzám mint anyukám, semmit nem szégyellek neki elmondani. De megfogadom a tanácsot és megpróbálok nem ezen kattogni, csak sajnos elég érzékeny vagyok ilyen téren.
2016. jún. 6. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:
remélem menni fog én drukkolok... :) de talán az sem baj ha megosztod ezeket vele :) biztos h az is segítene a lelkivilágodnak :)
2016. jún. 6. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazából koncentrálj a jelentre, az a lényeg, ami most van, a jövőt nem tudhatod hogy mit hoz...

Az én exem is pl állandóan bőgött nekem hogy ugye nem fogom elhagyni meg hogy ugye mindig mellette leszek, nem akar elveszíteni stb...aztán megtetszett neki más és engem meg szépen otthagyott.

2016. jún. 7. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány...
2016. jún. 7. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!