Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Hadjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hadjam el?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, nincs közös témánk, nagyon sokszor van,hogy nem beszélünk semmiről és a kínos csönd.. Engem ez nagyon zavar, soha nem volt olyan, hogy fél órát folyamatosan beszéltünk akár egy akár több témáról. Nekem ez nagyon fontos egy kapcsolatban. Úgy érzem,hogy megszerettem de ez a dolog nagyon idegesít és eltaszít. Nem akarom neki mondani mert nem nagyon merem, mert szerintem ő nincs igy vele. Szerintetek ez normális,elhadjam ezért vagy várjak, hátha jobb lesz?

2016. jún. 2. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem erdemes "vergodni" egy kapcsolatban

Mind el neki a problemad de ne szakits vele

Nezd meg h valtozik e a helyzet

Aztan donts:)

Remelem segitettem

2016. jún. 2. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is: Írj helyesen.

Másodszor: Ha nincs közös témátok mi a fenéért vagytok együtt? Ez azért van mert nem illetek össze

2016. jún. 2. 23:55
 3/3 Fanta 39 ***** válasza:

Tetszek egy fiúnak és nekem is ő,csak sajnos soha semmiről nem tudunk beszélni,sem személyesen.De még csak facebookon sem.Ezért nem is akarok vele össze jönni.Csak egymást tennénk tönkre vele,így inkább hagyom is.

De ha már ti össze jötetek akkor adj egy esélyt magatoknak.Mondd el neki,beszéljétek meg ezt a problémát és remélhetőleg szerencsével jártok és ez megváltozik

2016. jún. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!