Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar mar hogy a baratom ezt csinalna. Mit tegyek?
sziasztok! fel eve vagyok a baratommal, es nagyon szereti a hasat mint minden pasi. ezzel semmi gond, de mar kb mintha ez lenne a legfontosabb. mikor atjon igyekszek jokat eletenni vagy enis fozni ha engedi idom bar egyetemi vizsgaidoszak van. es igyis mindig ha atjon kerdezi h majd eszunk valami finomat? meg jol kell lakatnom mert ehesen jott a sulibol stb. meg ha vmire mondom mi a vacsora: " rendben jo lesz." mintha o tenne szivesseget h negeszi amit elerakok pedig tok finom kajak..es en nem sajnalom tole csak kezdem mar magam ugy erezni 21 eves letemre h egy hazias kis feleseg vagyok akinek az urat meg kell etetnj.
pl vacsira kentem ket nagy szendvicset megeszi megszolal: szerinted ezzel jol laktam? ( hat bocsanat)..vagy pl a tepsibol szedtem ki ket szelet sutit : miert csak ennyi?
nemtom h h vagytok vele de en ha a baratomhoz megyek ar sose kerdezem meg mi a kaja vagy sose kerek ilyen modon sot van h nem merek taplo lenni es ehesen alszom el. egyebkent minden mas teren illedelmes sot vanh engem is kioktat h mit illik meg mit nem de ez nem illetlen dolog ? kb ugy allit be h nekem kotelessegem mindig ee rakni valami szuper kajat ha o jon..
21l 22f
Hát, elég bunkó.
Mi lenne, ha valamilyen diétát kezdenél és nem lenne nálad rendes kaja. Valószínűleg a diétás nem kellene neki és leszokna róla.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!