Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni vele?
Figyelt kérdés
Alaphelyzet: Van egy évfolyamtársam egy évvel idősebb nálam és viszonylag jóban vagyunk. Néha veszek észre nála olyan jeleket ami arra utalna hogy tetszek neki(bar nem tudom lehet csak felreertettem)Egy heten van par orank egyutt es hetvegente is szoktunk egyutt a baratainkkal bulizni jarni. Szoval jo kapcsolatot apolunk.Viszont a lany nagyon szeszelyes es visszahuzodo, gyakran vannak hangulatvaltozasai ezert nem tudom mit erez. Viszont van egy masik fiu akivel egy osztalyba jar es o mellesleg az egyik legjobb baratom. Vele is joban van es ok is nagyon kedvelik egymast.A fiu elmomdta hogy tetszik neki a lany. Viszont nem tudom hogy a lany hogy erez fele es felem is mivel ugye eleg szeszelyes. Es nem tudom mit tegyek.2016. máj. 31. 16:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem mondd el a barátodnak, hogy neked is tetszik valamennyire a lány, de nem tudod a ő mit érez. Ha ketten fiúk próbáltok nála puhatolózni, vagy megbeszélni ki felé milyen jeleket küld. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Oke csak attol felek hogy talan elrontja ez a baratsagunkat es versenges lesz belole
2016. jún. 1. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!