Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ciki ha egy 18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy 18 éves fiúnak még nem volt barátnője, még nem csokolózott, és még szűz?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 19:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10-es

Nem egy egyéjszakás kalanddal szeretném elveszíteni,hanem ha egyszer estleg sikerül akkor a barátnőmmel.

2016. jún. 2. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki
2016. jún. 19. 07:25
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy ciki. Nekem 21 évesen jött össze először. Semmi ciki nincs benne
2016. jún. 19. 21:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki..Az a ciki hogy az osztálytársaim 70 százaléka már nem az. 15/L
2016. júl. 13. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, abban sincs semmi.ciki.ait te írtál. A kérdésben sincs.
2016. júl. 13. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Ááá...dehogy ciki..az hogy 14 évesen már basznak..😀😀
2016. júl. 13. 22:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ciki :) sajnos az emberek többsége ilyen fajta amit előttem is írtak h 13 évesen már cigit látsz a szájában ezért érezheted cikinek. Mivel már felnőtt vagy egyébként próbálkozhatsz az internetes társkereséssel ha személyesen nem megy. Én is ott találtam vagyis ismertem meg az első lányt akivel vonzódtunk egymáshoz és miután vele összejöttem sokkal nagyobb önbizalommal fordultam a világ felé és rájöttem h senki nem harap ha odamész hozzá és megszólítod :)
2016. júl. 13. 22:30
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem az.Normális.Figyu jobb mint 11 évesen lenne első pasid vagy csajod.11 éves barimnak vagy pasija.És hallotam olyat hogy valaki elsőben 6 évesen csókólózott(inkább szájra puszi)De akkor is.Na ez a gáz és a ciki.Mert ez nem normális egy kicsit sem.Bocsika hogy kicsit eltértem.

Nyugi nrm ciki és nem is gáz.🙂

2016. aug. 4. 22:57
 19/22 anonim válasza:

Én is így vagyok. Se csók se barátnő se szex. Érdekes hogy én sosem tagadtam de összesen 2 ember van aki tudja ezeket de azt sem hiszik el hogy szűz vagyok. Tehát ha nem foglalkozol vele (mint ahogy én sem) ők sem fognak. Persze én is megkönnyebbülnék ha akadna egy lány aki megértene engem és nem cikinek ha nem cukinak tartaná ezt. De eddig nem találkoztam ilyennel és már félek belekezdeni, mert félek kiröhögne a lány :/

(Esetleg ha valakit érdekel vélony, magas, szűz srác akkor írj egy üzit.( Férfiak kíméljenek))

2016. aug. 15. 20:45
 20/22 Kana-chan válasza:
ÉN személy szerint örülnék egy ilyen pasinak szval nem ciki :D
2016. aug. 15. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!