Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy 18 éves fiúnak még nem volt barátnője, még nem csokolózott, és még szűz?
10-es
Nem egy egyéjszakás kalanddal szeretném elveszíteni,hanem ha egyszer estleg sikerül akkor a barátnőmmel.
Nem az.Normális.Figyu jobb mint 11 évesen lenne első pasid vagy csajod.11 éves barimnak vagy pasija.És hallotam olyat hogy valaki elsőben 6 évesen csókólózott(inkább szájra puszi)De akkor is.Na ez a gáz és a ciki.Mert ez nem normális egy kicsit sem.Bocsika hogy kicsit eltértem.
Nyugi nrm ciki és nem is gáz.🙂
Én is így vagyok. Se csók se barátnő se szex. Érdekes hogy én sosem tagadtam de összesen 2 ember van aki tudja ezeket de azt sem hiszik el hogy szűz vagyok. Tehát ha nem foglalkozol vele (mint ahogy én sem) ők sem fognak. Persze én is megkönnyebbülnék ha akadna egy lány aki megértene engem és nem cikinek ha nem cukinak tartaná ezt. De eddig nem találkoztam ilyennel és már félek belekezdeni, mert félek kiröhögne a lány :/
(Esetleg ha valakit érdekel vélony, magas, szűz srác akkor írj egy üzit.( Férfiak kíméljenek))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!