Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta 1 hét szünetet szeretne tartani! Szerintetek milesz a vége?
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy már nem birja mert tulságosan féltékeny vagyok és nem bizok benne. De ez nem igaz én bizok benne és csak azért vagyok féltékeny mert nagyon szeretem és nem akarom elvesziteni,és lehet hogy ez azért van azért vagyok féltékeny mert már 2-szer megpróbáltuk és legelsőnek átvert másodjára én szakitottam most harmadjára már 4 honapja vagyunk eggyüt és nem tudom hogy mi lesz ennek igy a vége!!2016. máj. 30. 00:32
11/14 A kérdező kommentje:
hát ez a baj h én nem birom ki nélküle még egy percig sem nem h 1 hetet de ő ezek szerint igen mert azóta egy szót nem irt de már nem reménykedek semmi majd kiderűl h milesz nem sokára és köszi h szurkoltok meg minden de én már nem várok jo dologra
2016. jún. 3. 00:22
12/14 anonim válasza:
Mindenképp írd le, hogy hogy alakult.
13/14 A kérdező kommentje:
rendben..
2016. jún. 4. 13:44
14/14 A kérdező kommentje:
igazatok volt srácok vége lett! sajnos
ha nem haragszotok meg akkor annyit mondanék hogy ne kövessétek el az én hibám ne legyetek féltékenyek nem éri meg nem az mondom h ne legyetek azok de ennyire ne mert akit el lehet vinni azt ugyis elviszik akit meg el lehet vinni azért nem kár! megtanultam én is a leckét bármennyire is fájdalmas lecke volt mégegyszer köszönöm mindekinek a válaszokat.....
2016. jún. 5. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!