Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy még a negyedik alkalommal is fájt a szex a párommal? 😞
Figyelt kérdés
Előtte szűz voltam.Nagyon fájt mikor először fekudtunk le,azota már háromszor csináltuk de még mindig nem szunt meg a feszítő érzés.Nincs éppen kis szerszáma,lehet ez a baj?Volt amikor már nem volt olyan rossz de akkor sem azt éreztem hogy uristen de jó ,hanem inkább olyan fura volt.Mintha valami folyamatosan nyomna a húgyhólyagomat.2016. máj. 28. 20:10
21/39 anonim válasza:
Ha valamihez nem vagy elég érett ne csináld tudatlan vagy a sexhez. Mivel ha nem lennél az nem is tetted volna fel a kérdést.
22/39 anonim válasza:
Mindegyik lány szétteszi a lábát 16 évesen, most min lepődünk meg?
16 éves létedre nem ennek kellene lennie a problémádnak...
23/39 A kérdező kommentje:
Ohm.koszonom az ítélkezést is.Nem egy buliban vesztettem el ittasan,hanem a barátommal.Eleg gyakori jelenség mostanában,nem tudom mi ezen ennyire felháborító...
2016. máj. 28. 22:24
24/39 anonim válasza:
#23: Nem a körülmény a felháborító,hanem az,hogy 16 évesen már mindenki játsza a szexéhes érett nagylányt...
Valami értékelhető?
25/39 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kell támadni a kérdezőt. :D
Szerintem teljesen rendben van, hogy 16 évesen már bele kezdett a dologba és ahogy említette a Kedves kérdező, nem egy buliban,részegen történt az első alkalom, hanem a barátjával és nem kéne bele szólni mindig más életébe. :D
26/39 anonim válasza:
16 éves létemre szűz vagyok (lány) húha, szeretném megkérni a negatív válaszolókat, hogy ne ítélkezzenek már idegenek felett és ne általánosítsanak, illetve százévvel ezelőtt 16 évesen már férjhez adták a gyerekeiket az emberek szóval, de a történelmet nézve ennél "rosszabb" helyzetek is voltak, nem hinném, hogy annyival másabb lenne a helyzet, csak me
27/39 anonim válasza:
Rt annyit változott a vilàg persze az esetek változóak, de ezt a helyzetet nem ítélném el, akkor se, ha csak 16 évesek
28/39 megadeth18 válasza:
Előjátéknál nem dolgozik rajtad eleget. Szokott ujjazni? Először egy ujjal kell, majd kettővel, hogy szép fokozatosan táguljál. Az is fontos, hogy eléggé nedves legyél. Ha ez nincs meg, hanem egyből beteszi, akkor persze, hogy fájni fog.
29/39 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok és a barátommal veszítettem el pár hónapja. Nekem nagyjából még fájt 2-3 hónapig, de csak az elején. Mostanában már érzem, hogy jobban benedvesedek és már egyáltalán nem fáj ez az egész. Lehet, hogy neked is ez a gond, hogy nem vagy elég nedves és még nem vagy hozzászokva az egészhez.
30/39 A kérdező kommentje:
Hmm.Köszönöm annak,aki nem ítélkezik💓✌
És köszönöm a segítséget is !
2016. máj. 29. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!