Miért van az, hogy még a negyedik alkalommal is fájt, sőt, utoljára már véreztem is szex közben?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátom, mindent megtesz hogy kellőképpen nedves legyek, 3 ujja könnyen becsúszik, mégis mikor a szerszámát rakja be annyira szúr, hogy abba kell hagynunk.2013. jún. 24. 21:51
1/9 anonim válasza:
Lehet,hogy annyira hosszú neki,hogy nyomja a méhedet... nem vicc.
2/9 anonim válasza:
Talán nem kéne tövig betolni, ha túl hosszú.. nem az a lényeg, hogy a torkodon jöjjön ki
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy összeszedtél valamilyen fertőzést? Plusz igen, ha túl mélyre teszi, az nagyon tud fájni. Hol érzel fájdalmat? Alhasi tájon? Mindig érzed vagy csak bizonyos pózokban?
4/9 A kérdező kommentje:
alhasi tájon, rendesen szúr
2013. jún. 24. 22:01
5/9 anonim válasza:
Mikor érzed a fájdalmat? A behatolás közben vagy utána?
A szúró érzés inkább gyulladásra utal.
6/9 anonim válasza:
Akkor az szerintem attól van, mert túl mélyre teszi. Nekem is szokott. Van, hogy az egész aktus alatt, tök mindegy milyen pózban, de van, hogy csak bizonyos pózokban fáj.
7/9 anonim válasza:
6os vagyok.
Igen, az se mindegy, hogy mikor érzed. Mert én pl. akkor szoktam, mikor nyomja befelé (bocsi, nem tudom szebben megfogalmazni). Mintha a petefészkem ki akarna szakadni a helyéről. Mindenesetre menj el egy normális nőgyógyászhoz, hogy ki lehessen zárni a fertőzéseket.
8/9 anonim válasza:
Valaki mesélte nekem, hogy ötödik alkalommal is fájt neki. Ha ritka is, de előrfordul. Lehet csak most szakadt át a szűzhártyád, lehet hogy iylen "strapabíró".
9/9 A kérdező kommentje:
végülis, ha gyulladástól fájna nem vérzett volna, valószínűbb, hogy most szakadt át. azért egy nőgyógyászhoz majd elmegyek, és köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 24. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!