Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vagy ne?

Figyelt kérdés
A baratom es en vasarnap jottunk ossze HIVATALOSAN ( vagyis 2 napja). Elotte egy evig voltunk ugymond "titokban" egyutt. Kozben en is kavartam massal de csak csok, es o is. Viszont kb 2 hete volt egy srac akivel csokolztam es o tobbet akart. Egyszer ketszer talalkoztunk es ugy erzem hogy nagyon tetszik. Ezt elmondtam A baratomnak es mondtam neki hogy vagy tenyleg egyutt vagyunk vagy sehogy. Erre azt mondta h szuksege van ram ezert leszek-e a baratnoje. Abban a pillanatban nagyon orultem de amikor csokolozunk semmit sem erzek. Folyton csak a masik sracra tudok gondolni. Szerintetek ez csak egy fellangolas vagy szakitanom kene?
2016. máj. 24. 17:51
 1/8 anonim válasza:
100%
Szakíts! -.-
2016. máj. 24. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Indoklast kerhetek?
2016. máj. 24. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
kérhetsz
2016. máj. 24. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Adsz is?:D
2016. máj. 24. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:

omg, mekkora 3,14csa vagy

Igen, ha képes voltál egy párkapcsolatban is mással csókolózni, a jelenlegi faszid nem is kell.

Hajrá.

2016. máj. 24. 18:50
 6/8 anonim válasza:
szerintem még ne szakíts várj vele majd akkor ha késöbb is érzel valamit a másik fiú iránt
2016. máj. 24. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, meg varok akkor. Valaki meg valamit hogy addig is mit csinaljak? Folyton a sracra gondolok, mert pont olyan a srac mint akit elkepzelnek magam mellett, magas izmos, imad zenelni mint en, nagyon okos, nagyon odafigyel a parjara, bulizos is mint en, pont az idealis. Nem tudom elterelni a figyelmemet rola
2016. máj. 29. 12:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Amugy nem vagyok pics 😂 Nyilt kapcsolatban voltunk addig
2016. máj. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!