Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökönrúgott a barátnőm, mi legyen?
Figyelt kérdés
Lek**váztam a barátnőmet mert veszekedtunk, erre ő teli erőből tökönrúgott és azt mondta hogyha mégegyszer ilyet mondok letépi a tökömet. Még mindig fáj ahogy megrúgott, lesz ebből valami bajom? Nem ez az első ilyen, volt amikor megmogyorózott mert viccelődtem vele. Félek tőle, dobjam?2016. máj. 22. 16:12
11/16 anonim válasza:
Most a kérdező abba van, hogy ő milyen vicces?
Mert inkább szánalmas ha ilyenek a poénjai
12/16 anonim válasza:
Szerintem van egy kis különbség egy csúnya szó, és egy tökönrúgás között. Majd a gyerekemet megcsinálja a postás nem? Otthagytam volna a p*csába
14/16 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok?
Mutasd be a lányt, nagyon népszerű lenne BDSM körökben :)
15/16 anonim válasza:
Miért nem vettél fel herevédőt, mielőtt le....rváztad? Lehetőleg egy olyat, amiben kiálló hegyes szögek vannak olyanok, amik a te golyóidat nem szúrkálják össze. Okoztál volna neki egy kis meglepetést azt hiszem ha tökön rúgott, vagy odanyúlt volna jó erősen megmarkolta volna a tüskéket a golyóid helyett igaz lehet herevédőt kapni pár száz, vagy ezer forintért az biztos, de a tüskéset (kiállót) azt nem tudom de az biztos, hogy a helyedben hátra kötöztem volna a kezeit lábait azt hiszem, és ezek után dobtam volna a csajt. Ja és még valami: Kár, hogy a herevédőkben nincs olyan elektromos sokkoló, legalábbis nem tudok róla, ami nem bántja sem a golyóidat, sem a lábad közét, és ha odanyúlt volna a csaj, akkor megrázó élményben lett volna része azt hiszem!!!. Én ezek után, amiket itt olvastam lehet, hogy csak ezzel a védőfelszereléssel viccelődnék a csajokkal, vagy kezét, lábát eltörném azt hiszem hát na ne ám már egy ártatlan vicc/ poénkodás ezek a mai nők ek vannak szállva maguktól, kissé át estek a ló túloldalára persze tisztelet a kivételnek. Na de egy verbális kommunikációra tettlegesség a válasz azért az már na...! Mi az, hogy a fiúknak/férfiaknak ma kuss a neve?? Ez egyenjogúság??Én ezt nem nevezném annak.Az eszem megáll komolyan mondom!..
16/16 anonim válasza:
Na ne már! Ha most tényleg letépte volna a tökeidet, akkor szerintem most nem itt irogatnál, hanem az intenzíven feküdnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!