Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak barátnőt? Mit kell tennem ahhoz, hogy végre nekem is legyen párom?
Az életem nagyjából jó úton halad a legtöbb téren, ám egy nagy bánatom van: nincs barátnőm/párkapcsolatom. Ez az a dolog ami életem során pont kimaradt, pedig én nem tartom magamat annyira szerencsétlen alaknak. De azt eléggé szomorúan látom, hogy a legtöbb velem egykorú ismerősömnek mind van valakije, akivel pont együtt jár. Továbbá az is elszomorít, hogy akárhol vagyok Bp-n, legyen az tömegközlekedési eszköz, park, pláza vagy bármi más hely, látom sorban h a legtöbb fiatal valakivel együtt ölelkezik, csókolózik és látszik rajtuk h ők milyen boldogok...ilyenkor párszor már volt velem, h (fiú létemre) kicsordult pár könny a szememből, hogy nekem miért nem adatik meg e lehetőség ;( az iskolában is olyan rossz nekem látni, hogy az osztálytársaim legalább 2/3-nak van valakije vagy akár a sulin belül is látok egyeseket egymásba ölelkezni a szünetekben... és éppen ezért vagyok csalódott h nekem adatik meg ez nekem legalább 1x az életemben, pedig nem tartom magam rondának (jó nem vagyok az a tipikus kigyúrt, belőtt hajú, menő szerkókba járó srác, de azért az a lepukkant fajta se vagyok, akitől menekülnének az emberek, olyan teljesen átlagosnak mondom magam).
Lehet h önző vagyok, de én már MINDENKÉPPEN szeretnék valakivel lenni, valami olyan lánnyal, aki okos is meg szép is, de nem az a beképzelt könnyűvérű fajta, mer azoktól rosszul vok. Én bulikba nem járok, mer nem szeretek, max időnként beülök pár haverral meginni egy sört oszt ennyi, de nem is vagyok az a fajta, aki csak úgy utcákon leszólítgatja a nőket.
Éppen ezért, ti mit ajánlotok, hogyan találjam meg leendő páromat?
Szard le ki mit mond ismerkedj a suliban is ;) kit erdekel mit gondolnak
A vegen te rohogsz majd mert sikerul kifogni valakit es ajkor aztmomdod dejo h nemerdekelt senki es semmi csak az h kifogjak valakit.. :)
Ha gondolod írhatsz, de csak a kérdező:D
Amit leírtál az nekem eddig tetszik, kíváncsi vagyok rád.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!