Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Menthető? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duduca kérdése:

Menthető? Többi lent.

Figyelt kérdés
A volt barátom még mindig szeret, én is őt. De ő eltemeti az érzéseit, ezzel védve a lelkét a fájdalmaktól. Egész jól megy neki csak sajnos én túlságosan ismerem ahhoz h előlem titkolni tudja mit miért csinál. A közös barátaink arra tudnak tippelni hogy megunt engem. A srác nem egy túl helyes srác, nem sokakat (konkrétan senkit) fog tudni felszedni... Én se a külsejébe szerettem bele. Konkrétan azt kérdezgették, hogy vagyok képes pont egy ilyen sráccal járni... Szóval meg tudok valahogy győzni egy érzéseit eltemető fiút hogy inkább mégis a szívére hallgasson? (14/L)

#szerelem #szakítás #meggyőzés #agy vs. szív #érzések eltemetése
2016. máj. 18. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
"De ő eltemeti az érzéseit, ezzel védve a lelkét a fájdalmaktól." Szóval magára gondol (önző), nem is rád, és nem is kapcsolatotokra és boldogságotokra. Mit vársz? Jobbat is találsz te nála...
2016. máj. 18. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem önzőség kedves első hanem fél. Ha tényleg szereted akkor maradj vele. Ne hagyd magára viselkedj úgy vele mint ha legjobb barátok lennétek és légy türelmes. Ne hozd fel neki ezt a témát és ne eröltesd hogy hallgason a szívére. Hagyd úgy a dolgokat ahogy van csak legyél ott türelemmel.
2016. máj. 18. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Én szeretnék vele akárcsak annyira is jóban lenni hogy ne utáljon legalább de eltaszít magától és kerüli a társaságom (fél hogyha túl sokáig hallja a hangom, lát, stb... előtörnek az emlékek és érzések) úgyhogy nemhogy legjobb baráti de semmilyen viszonyt nem tudok kialakítani vele... Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!