Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha ennyire megváltozik egy fiú viselkedése? Nagyon elrontottam a dolgot, vagy még menthető?
Van egy nagyon kedves, helyes, fiú, akit ismerek már pár éve,egy általánosba jártunk, de többnyire csak az utcán futunk össze, egy gyors szia aztán megyünk tovább. De a múltkori alkalommal, odajött hozzám a buszom és egy hatalmas mosollyal köszönt, felcsillant a szeme, aztán jó pár másodpercig a szemembe nézett, mintha még várna tőlem valamit és végül továbbment. Először azt hittem hogy csak beképzeltem magamnak de aztán a többiek kérdezgették, hogy ez most mi volt?, mi van velünk? stb.
A legközelebbi találkozáskor, ugyan az a hatalmas mosoly (ami egyáltalán nem jellemző rá), de annyira zavarba jöttem, hogy elfordítottam a fejem, mintha nem vettem volna észre.
Azóta nem köszön ha találkozunk, de ha mégis akkor mindenhova néz csak a szemembe ne kelljen.
Szerintetek is elrontottam? Egyáltalán volt bármi is amit el lehet rontani?
Kezdemënyezett, te meg elutasítottad.
Most neked kell odamenned, mosolyogni, köszönni, kezdemënyezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!