Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem korai 2 hónapnál?
Ujjazás, orál volt már, de szóba került a szex is. Barátom azt mondta ő tud várni, de azért tudjam hogy ő készen áll, csak rajtam múlik. Fokozatosan szeretnék haladni, nem sietünk sehová, csak amennyire vágyunk egymásra.
Tudom hogy mindenkinek a saját dolga és nem hasonlítgatni szeretnék csak kíváncsi vagyok, más meddig jut el ennyi idő alatt.
17/l 20/f
Hát nem tudom :D mondjuk ha a fiu idősebb, akkor mindig előrébb van minden dolog ....
De én a barátommal majdnem 2 hónapja beszélünk facebookon, élőbe 3 x talitunk csak, és most jon a csók. Mondjuk én az illetőt kis korom óta ismerem :D de nem tudom, szerintem nem olyan korai, főleg ha a mind a ketten akarjátok és nem csak erre megy ki a játék :)
"Ujjazás, orál volt már, de szóba került a szex is."
- Csak tisztázásképp: az első kettő is szex.
Másrészt nem igazán látom, mitől akkora dolog a közösülés, ha már ilyen közeli kapcsolatba kerültetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!