Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van? Bovebben lent
a 2-es az önkielégítésre gondolt kedves kérdező :D..
Nos azt nem tudom miért van.. Esetleg azt jelentheti, hogy nem homoszexuális:D. Inkább ez mint hogy fiúkaz nézzen nem? :D De lehet, hogy homo és ezzel palástolja érzelmeit saját neme iránt :D VAgy csak szeret idegen nőket nézni a beteg elméje.. Milyen lányokat néz? Ismerősöket?? VAgy színésznőket? Esetleg a like királynőket vagy mi a fenéket? :D
17F
#4-es vagyok..
Nem nem néznék sőt most kapaszkodj meg, akkor se nézek ha nincs barátnőm.. Kit érdekel most?? Hogy ki hogy pozól a kamerának?? Élje a saját életét pont letojom már bocsi :D.. Esetleg próbáltad már vele megbeszélni? Hogy neked ez nem esik jól?? Ha szeret, akkor normálisan megbeszélitek, ha nem akko rveszekedtek és azt tanácsolom, hogy dobjad ki, mert van nála jobb is :D
ez lett.. mert en mar nem turtem
folyton ez volt.. betelt a pohar.. igy van van nala jobb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!