Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tetszem neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszem neki? (Bovebben lent)

Figyelt kérdés

Roviden: a suliban mindig nezett.

Ugyanakkor van a szulinapunk 1nap kulonbseggel es meghivtam a szulinapi bowlingozasomra...o aznap tartotta a csaladdal az ovet es mondta h nembiztos hogy eltud jonni. Mondtam neki hogy semmi problema es menjen nyugodtan a csaladjaval a sajat szulinapjat unnepelni...erre otthon volt naluk a magymamaja, unokatesoi hogy az o szulinapjat unnepelje, de o megis az enyemre jott el...mondta is ott hogy a nagyszulei koran mennek aludni de mind1 mert o idejott az enyemre...

Szerintetek ez jelent/akar tolem valamit? Legyszi irjatok le a gondolataitokat! Köszi :) 15L

2016. febr. 3. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

én 16. szülinapomon gyakszin voltam xD

Életem legjobb szülinapja xDD

2016. febr. 3. 17:47
 2/6 >_< ***** válasza:

Az hogy eljött a szülinapodra félretéve a saját dolgait az azt jelenti hogy nagyon szimpatikus lehetsz számára. Az hogy a suliban néz az pedig biztos azt hogy tetszel is neki, szóval a kettőt összerakva nincsenek rossz esélyeid.

Hajrá, simán lehet ebből még valami :)

2016. febr. 3. 23:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) még irhattok
2016. febr. 4. 06:06
 4/6 Fruzs33 ***** válasza:
Biztosan bejösz neki,nem lehetsz számára közömbös,ha eljött a szülinapodat ünnepelni...ez jó jel.
2016. márc. 8. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a saját születésnapja helyett a tiédre ment el, nem kérdés, hogy tetszel neki. Szurkolok nektek.:)
2016. márc. 8. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi 5ös :) ment a zöld gomb :D
2016. márc. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!