Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki? (Bovebben lent)
Roviden: a suliban mindig nezett.
Ugyanakkor van a szulinapunk 1nap kulonbseggel es meghivtam a szulinapi bowlingozasomra...o aznap tartotta a csaladdal az ovet es mondta h nembiztos hogy eltud jonni. Mondtam neki hogy semmi problema es menjen nyugodtan a csaladjaval a sajat szulinapjat unnepelni...erre otthon volt naluk a magymamaja, unokatesoi hogy az o szulinapjat unnepelje, de o megis az enyemre jott el...mondta is ott hogy a nagyszulei koran mennek aludni de mind1 mert o idejott az enyemre...
Szerintetek ez jelent/akar tolem valamit? Legyszi irjatok le a gondolataitokat! Köszi :) 15L
én 16. szülinapomon gyakszin voltam xD
Életem legjobb szülinapja xDD
Az hogy eljött a szülinapodra félretéve a saját dolgait az azt jelenti hogy nagyon szimpatikus lehetsz számára. Az hogy a suliban néz az pedig biztos azt hogy tetszel is neki, szóval a kettőt összerakva nincsenek rossz esélyeid.
Hajrá, simán lehet ebből még valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!