Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok ti összejönnétek egy 21 éves pasival?
#11: És erre tényleg ilyen büszke vagy??
Gondolom, te is magát érettnek tartó 15 éves vagy.
A rövid válaszom: nem. A hosszabb: ennyire fiatalon ez nagy korkülönbség, pl. 7 év rengeteg, az egyik már dolgozik, másik még általánosba jár. Az is szempont, hogy a beteljesült párkapcsolat szex-szel jár, de ez esetben a kandúrt lecsukják érte :DDD Az meg más kérdés, ha megtenné, az bizonyítvány lenne róla is, éretlenül gyümölcsöt sem fogyasztunk...
Külön vicces a válaszadóknál, mikor 14-18 éves lányok bizonygatják magukról, hogy már érettek. Én is pont ezt hajtogattam magamról ennyi idősen, és későbbről visszatekintve kristály tisztán látszik az ellenkezője :D
Szóval 16 év alatt szerintem nincs is értelme a kérdésnek, a túl nagy korkülönbség nem feltétlen kizáró ok, de azzal tisztában kell lenni, hogy eltérő korban eltérő problémakörökkel küzdenek az emberkék. Az egyik azon izgul, hogy doga lesz, a másiknak meg pl munkahelyi gondjai vannak, bazira nem fogják egymást megérteni, egymásnak segíteni tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!