Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, ha lesz barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki nagyon tetszik nekem, szerelmes nem vagyok belé szerintem. Élőben nem szoktunk beszélgetni, csak fb-n szoktam ráírni. Egy iskolába járok vele. Na szóval meg szeretném kérdezni tőle hogy szeretne-e a barátnőm lenni. Ha igent mond akkor nem tudom hogy mit csináljak vele. Miket mondjak neki, meg mit csináljak vele, hogy ne csak egy pár napos kapcsolat legyen? Még soha nem volt barátnőm.

2016. máj. 8. 12:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok.

Amúgy inkább békén hagyom ezt a lányt mert van egy másik lány akivel jobb a kapcsolatom inkább őt próbálom megszerezni őt simán el merem hívni akárhova :D A másiktól meg esetleg megkérdem fb-n hogy van e kedve járni velem.

2016. máj. 9. 14:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Vagy ha felhívom messengeren és úgy kérdem meg az jó ötlet?
2016. máj. 9. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Na képzeljétek el hogy mostanra szerelmes lettem belé és ő is szerelmes!! Eddig élőben 3-szor beszéltünk de elég rövid ideig, de mostantól minden nap fogok vele beszélni. Kaptam tőle egy ölelést, mivel vettem neki ajándékot.

:)

2016. jún. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!