Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok
Köszi a válaszokat !
Kérdezd meg tőle, ha pedig kicsit félénkebb típus vagy, akkor a barátaitól próbáld megtudni, hogy tetszel e neki, persze ez lehet hosszabb folyamat, mire kapcsolatba kerülsz a haverjaival és megbízol bennük hogy elmondhasd. Azon kívül ha folyton rád mosolyog (ok nélkül), néz téged csak úgy, vagy éppenséggel mindig szívat, viccelődik veled, próbál a közeledbe férkőzni.. Ha pedig már alapból jóba vagy vele, onnan is rájöhetsz, hogy miközben beszél hozzád nem a melleid nézni hanem a szemedbe néz (kivéve ha szégyenlősebb típus, akkor nem valószínű, hogy tartja a beszéd közbeni szempontaktust) vagy pedig a szádra: ez biztos jel arról, hogy meg akar csókolni. Valamint az is 1000% - os biztató jel lehet számodra, ha leutánozza a mozdulataid, kéztartásod, ülés közbeni keresztbe tett láb vagy éppen begörnyedt hátú ülésed utánozza.
Emellett ha beszélget veled és egyik lába feléd néz (remélem ez így érthető :D) akkor tetszel neki!
Remélem tudtam segíteni ;)
(Minden amit itt megemlítettem arra tapasztalatból jöttem rá vagy magazinokban olvastam :) )
Sok sikert a fiúhoz!
15/L
Köszi a válaszokat !
#6-os megfogadom a hasznos tanácsaidat köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!