Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha csak kavartunk akkor exnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak kavartunk akkor exnek számit?

Figyelt kérdés

Azt meglehet csalni akivel csak kavarok? és ha vége akkor az exemnek számit?

Igazából azt se tudom nagyon mi számit kavarásnak. Mi megbeszéltük igazából hogy kavarunk.

2016. máj. 2. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor az exed ha jártatok, de igy nem.
2016. máj. 2. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért számítana exnek? Összejöttetek? Nem. Felvállaltátok a kapcsolatotok mások előtt? Nem.

Ha a kavarás átment tesi kapcsolatba akkor is csak baráti szex majd. Meg minden baráti.

2016. máj. 2. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tudom szerintem ha valaha is lesmaroltad akkor volt kozod hozzá vagyis ex...
2016. máj. 3. 07:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem
2016. máj. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!