Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is azt akarta, hogy kisérjem haza?
Figyelt kérdés
A lány megkért reggel, hogy kisérjem el mindehova. Ezt többször is mondta órák után a szünetekben... A tanítas után el kellett mennem elintézni egy dolgot, szóltam a legjobb barátnőjének, hogy mondja meg haveromnak, hogy várjon meg az iskola előtt. Én másik helyen mentem ki az iskolából és találkoztam haverommal. Elkezdtem gondolkodni, hogy miért nem szólt neki, amikor találkoztak. Oldalra néztem a főbejárathoz és láttam, hogy ott áll a lany és a legjobb barátnője, engem néztek. Máskor nem szoktak várni, hanem egyből mennek haza.
Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?
2016. ápr. 30. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!