Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valaki tud választ adni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud választ adni?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki 21 éves, beszélgettünk sokat. (Van egy palim aki 30, legyen ő X) A srácot elnevezem Y-nak. Tehát az egész lényege az, hogy a pasim megtílt nekem dolgokat, ellenőrzi a facebook beszélgetéseimet, a telefonomat, és ki akar sajátítani. Önző, egyszóval. Nos, a 21 éves srác, nem az országban él. Tehát le kellett tiltsam a facebookról, és nem tudok vele értekezni. A skype-on felvett, mert írtam neki, hogy legyen szíves és vegyen fel, de nem ír vissza..Nem tudom elmondani neki, hogy miért kellett letiltsam.gondolom hogy haragszik.. És ezt hogyan tudnám jóvá tenni? Mit tegyek? Fiúk, ti hogyan tudnátok az ilyent megbocsátani? X folyamatosan ellenőrizget, nem hagy egy perc szabad időt sem, minden léptem tudni akarja, folyton a se**ben van.. És nagyon rossz érzés. Folyamatosan szólít meg mindenért, olyan mintha az apám lenne, nem a párom.Nincsenek kompromisszumok a kapcsolatunkban, nem hagy teret, nincsenek barátaim, mindet elveszítettem miatta..Y..Hát ő egy nagyon rendes, és aranyos srác..Pont az én ideálom, csak valahogy tudnám felvenni a kapcsolatot vele.. Nem tudom sehogy elérni..Nem válaszol az üzeneteimre. Mitévő legyek? 19/L

2016. ápr. 28. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csinálj egy kamu facebookot ha szerencséd van visszajelöl, és ott tudol vele dumálni

Egy próbát megér nem?

2016. ápr. 28. 23:38
 12/18 A kérdező kommentje:
NEm fog rosszat gondolni rólam ?
2016. ápr. 28. 23:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha leírod hogy a barátod miatt kelett letiltanod akkor biztos nem
2016. ápr. 28. 23:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak, kb egy hónapja, hogy a barátommal szakítottunk, de közben kibékültünk. Úgy, egy hétig nem voltunk együtt. De a srácnak mondtam, hogy nem vagyunk együtt, aztán mégis.. Tehát olyan fura az egész..
2016. ápr. 28. 23:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Légy felnőtt! A mostani "pároddal" szakíts, függetlenül a másiktól mert ezek alapján amit írtál ez csak egy szenvedés! Ne ragadj le! A kedves sráccal pedig próbálj kapcsolatot teremteni, de közben légy nyitott, járj nyitott szemmel!

Sok sikert!

2016. ápr. 29. 05:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. ápr. 29. 09:44
 17/18 anonim ***** válasza:
"Hát ő egy nagyon rendes, és aranyos srác..Pont az én ideálom" Ez olyan aranyos... Gondolom a párodról is ezt gondoltad, mielőtt összejöttetek, most meg egészen máshogy beszélsz Róla. Próbáld a fiút ne idealizálni, míg nem is ismered. Messze lakik, talán személyesen még nem is találkoztatok, nem szabad ennyire magasztalni. Tökéletes ember nincs, még akkor se, ha most azt gondolod Ő bizony az. Persze lehet szimpatikus, de messze van, ezért nem tartom jó ötletnek, ha így beszűkíted a gondolataidat köré. Ismerkedj Vele nyugodtan, de közben ne menj el olyan mellett, aki itt van. A párodról pedig minősíthetetlen hangnemben beszélsz, nem értem miért vagy még vele. Tudod, ilyet azzal csinálnak, aki hagyja. Ha Te hagyod, hogy megtiltson dolgokat, az pont annyira a Te felelősséged, mint az övé! Engem még soha nem akartak korlátozni semmiben, de nem is adtam okot a bizalmatlanságra. Az írásodból úgy tűnik, az adja neked a biztos talajt, ha van valakid. Addig nem lépsz ki ebből, míg nem lesz egy biztos másik. Próbálj ezen túllendülni, felnőtt nő vagy, önállóan is érsz annyit, mint valaki oldalán, különösen, ha azzal a valakivel már rossz a kapcsolat.
2016. ápr. 29. 10:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Jajj, ez most nagyon jól esett.:) Köszönöm nagyon szépen
2016. ápr. 29. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!