Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő csalt meg és ő van megsértődve. Mégis hogy van ez?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel egy hónapja szakítottam mert Kiderült hogy már 2x is megcsalt. Erre ma találkoztam vele, köszöntem neki, erre ő elkapja a fejét és egy szó nélkül elment. Min sértődött meg Ennyire?2016. ápr. 21. 18:11
1/8 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire tapintatlan te bunkó? :-/
2/8 anonim válasza:
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.Legkozelebb ra se nézz a lányra.
3/8 Stark2000 válasza:
#1 ! Ebben mi a tapintatlanság? Minimum, hogy elküldöm a bús p***ába az ilyet.
Kérdező, az ilyennek minek köszönsz? Azt sem érdemli meg, hogy ránézz. :D
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg azon sértődött meg, hogy szakítottál vele, ami egyébként részedről a legjobb döntés volt. Egyet értek az előzőkkel, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele
5/8 anonim válasza:
Nagyon el van tájolva a lány, megcsinálta a világ egyik leggerinctelenebb dolgát és még elkapkodja a fejét. Mondanám, hogy próbáld valahogy lejáratni az ismerősök előtt, de inkább ne süllyedj le a szintjére. Legközelebb te is rántsd el a fejed, ne is köszönj neki.
6/8 A kérdező kommentje:
Jó értem hogy ronda dolgot csinált, de szerintem bunkóság nem köszönni egy ismerősnek, nem?
2016. ápr. 21. 21:11
7/8 anonim válasza:
Nagy papucs vagy tesó, akkor köszöngess annak a fejrángató lotyónak.
8/8 anonim válasza:
Óh, kedves! Még nagyon sokat kell tapasztalnod, mire rájössz, hogy bizony eddig egy kirakat kapcsolatban éltél, és amit te éreztél az viszont nem volt meg. Csak hitted, hogy megvan. Mert vak voltál. A szerelem igenis vak. Tanulj belőle és soha de soha ne add át magad 100%-ban. Majd 60 év házasság után esetleg. Jó kis tanulság mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!