Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ő csalt meg és ő van megsértőd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő csalt meg és ő van megsértődve. Mégis hogy van ez?

Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel egy hónapja szakítottam mert Kiderült hogy már 2x is megcsalt. Erre ma találkoztam vele, köszöntem neki, erre ő elkapja a fejét és egy szó nélkül elment. Min sértődött meg Ennyire?
2016. ápr. 21. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehetsz ennyire tapintatlan te bunkó? :-/
2016. ápr. 21. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.Legkozelebb ra se nézz a lányra.
2016. ápr. 21. 18:48
 3/8 Stark2000 ***** válasza:

#1 ! Ebben mi a tapintatlanság? Minimum, hogy elküldöm a bús p***ába az ilyet.

Kérdező, az ilyennek minek köszönsz? Azt sem érdemli meg, hogy ránézz. :D

2016. ápr. 21. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azon sértődött meg, hogy szakítottál vele, ami egyébként részedről a legjobb döntés volt. Egyet értek az előzőkkel, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele
2016. ápr. 21. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon el van tájolva a lány, megcsinálta a világ egyik leggerinctelenebb dolgát és még elkapkodja a fejét. Mondanám, hogy próbáld valahogy lejáratni az ismerősök előtt, de inkább ne süllyedj le a szintjére. Legközelebb te is rántsd el a fejed, ne is köszönj neki.
2016. ápr. 21. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó értem hogy ronda dolgot csinált, de szerintem bunkóság nem köszönni egy ismerősnek, nem?
2016. ápr. 21. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagy papucs vagy tesó, akkor köszöngess annak a fejrángató lotyónak.
2016. ápr. 21. 21:24
 8/8 anonim válasza:
Óh, kedves! Még nagyon sokat kell tapasztalnod, mire rájössz, hogy bizony eddig egy kirakat kapcsolatban éltél, és amit te éreztél az viszont nem volt meg. Csak hitted, hogy megvan. Mert vak voltál. A szerelem igenis vak. Tanulj belőle és soha de soha ne add át magad 100%-ban. Majd 60 év házasság után esetleg. Jó kis tanulság mindenkinek.
2016. máj. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!