Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, de nem számított semmit és csak ő kell nekem. Hogyan szerezzem vissza vagy mit csináljak?
Sziasztok! 2,5 éve voltunk együtt a barátommal és nagyon szerettuk egymást, de jött egy olyan lehetőség amit szerintem semmilyen korom beli lány nem tudta volna kihagyni (egy családos férfival) és hát megcsaltam.
Tetszene, mi?
"Mondjuk az vesse rád az első követ, akinek nincs folt a múltján."
Lehet, hogy számodra ez már science-fiction, de képzeld, egyszer se csaltam meg barátnőmet. Még csak nem is agyaltam rajta, hogy megtegyem-e, pedig lett volna rá lehetőségem. Nem olyan nagy erőfeszítés ám hűségesnek maradni ahhoz, akit szeretsz. A megcsalást meg azért ne állítsuk már be olyan piti, mindennapos dolognak, mint pl. dolgozatnál a puskázást. Lehet, hogy neked az, és neked elképzelhetetlen dolog a hűség, de egy valamire való, normális embernek tök alapvető, hogy nem Qr félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!