Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene csinálnom?
Sziasztok
Lassan fél éve vagyok együtt egy lánnyal, de egyre jobban azt érzem, hogy leszar. Tegnap jól elbeszélgetünk elég komoly témában facebookon(mert jelenleg 200kmre vagyunk egymástól). És egyszer csak talált egy videot a kedvenc bandájáról és utána csak azzal foglalkozott, nekem meg nem írt, csak leláttamozta, meg néha amikor már 4-5 sort írtam visszaírt, hogy nem érti, miközbe semmi érthetetlen dologról nem beszéltünk(azért tudom, hogy a bandájával foglalkozott mert van egy csoporot beszégletésünk és ott egy másik lánnyal szórakozta). Szerintetek mi tévő legyek? Nagyon szerettem, de ha folytatja tovább, hogy leszar, akkor nem fogom bírni.
Na, én ott helyben megmondtam volna, hogy oké, akkor ha ennyire nem vagyok fontos, hogy válaszoljon, holott látom, hogy fent van, akkor itt most vége.
Amit csinál, az a lehető legnagyobb b*nkóságok egyike, amit kapcsolatban tenni lehet.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem mondom azt, hogy az első problémánál szakítani kell! De a leírásod alapján ez már nem új keletű dolog.
Magadból meg ne hagyj hülyét csinálni! Szereted őt nagyon, de egy olyan kapcsolatnak, ahol abból, amit beleadsz, a részét sem kapod vissza, egyszerűen nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!