Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez más lánynak is olyan rosszul esik, mint nekem, vagy csak én veszem a szívemre?
Figyelt kérdés
A barátommal szinte naponta szoktunk találkozni. Rendszerint minden nap keres, még akkor, amikor nincs időnk találkozni, és ha nem is érdeklődik irántam semmilyen fórumon, akkor teljesen magam alatt vagyok, hogy biztosan nem vagyok neki fontos. Én is szoktam keresni őt elsőként, de egész nap fent van Facen, mégsem ír rám, meg semmi. Beleőrülök, amikor letoj. Ezzel csak én vagyok így? 19l2016. ápr. 16. 10:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez így még kevés ahhoz, hogy rendesen lehessen rá válaszolni. Nyilván te is tudod, hogy vagy te reagálod túl, vagy ő nála van valami ami miatt nem érzi, hogy rád kell írjon. Beszéld meg vele, hátha jobban tudja nálunk az okát ;)
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy azért csinálja mert szeretné ha te is többet keresnéd. Oké, hogy te vagy a lány, de biztos jól esne neki is ha azt látná hogy fontos neked, és nem csak néha keresed. :) 16/L
3/3 Stark2000 válasza:
Szerintem egyébként marhára aranyos. Én mindenemet odaadnám, ha a barátnőm is néha ilyen lenne, nem pedig csak én vele kapcsolatban. 16/F
Bocsánat, a kérdésedre nem tudok válaszolni, de ha esetleg jól esik az amit leírtam, már megérte válaszolnom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!