Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Ha nem akarsz sokat olvasni , akkor tovább is léphetsz :)

A történet ott kezdődik , hogy van 2 hónapja barátom 18 évesek vagyunk. Jól elvagyunk szeretjük egymást , egész idáig. Pénteken kiderült, hogy anyukámnak és barátjának megszűnik a munkahelye és ha nem oldódik meg ez a dolog ( ergo új állás ) akkor kimennénk Angliába lakni. Na most én ezt elmondtam barátomnak ( nyilván letört szomorú és kétsegbeesett voltam ) és elkezdett nekem okoskodni ,hogy jajj ugyanmár ezen ne hisztizzek meg hogy jajj ugyis talál melót. Ezt mind elég nem tőrödöm jelleggel mondta. Én meg megmondtam neki , hogy most az okoskodásra nem vagyok kiváncsi. Erre nem írt semmit. Másnap ráirtam , hogy köszi hogy mellettem voltál. És elkezdett pattogni , hogy én milyen hangnembe beszéltem vele és hogy ő ezt nem érdemli meg. Persze bocsánatot kértem , azt mondta nem érdekli ő ezt nem érdemli meg ... Én erre konkrétan csúnya szót mondtam hogy milyen is amit nem vettem komolyan nyilván de besértődött.:D:D Azért használtam csúnya szót rá hiszen ez az egész kiborulás nem felé irányult és ezt nem fogta fel. És nem ő volt az oka. Erre rá elkezdte mondani , hogy hát ilyen lánnyal nem akar lenni aki csúnyát mondd rá ( most komolyan , hányotok sértődik be ilyenen... ? ) meg hogy ha már kimegyek akkor igy ne folytassuk ... de hát ez egyáltalán nem is biztos!Sőt tegnap tudtam meg , hogy egyáltalán nem akarnak kimenni !! Szóval most ő "szünetet" akar tartani , mert hpgy ő nem kapta meg a tiszteletet és hogy úgy beszéltem vele mint egy utolsó senkivel (?!) Most ez szerintetek mi ?:D Komoly válaszokat kérek ! Már amennyire lehet ilyenre komolyan válaszolni

2016. ápr. 13. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Akarsz ismerkedni?
2016. ápr. 13. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a lényege ennek . :D
2016. ápr. 13. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
mellette volt az illető vagy nem? ha nem akkor nem tudom mit pattogsz itt
2016. ápr. 13. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Neked

Akarsz ismerkedni? :D

2016. ápr. 13. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Látatlanból megmondom: nem ő az igazi.

Még ha tegyük fel, túl is reagálod, lehetett volna benne annyi, hogy megértse a helyzetedet.

Olyan pedig, hogy "szünet", az én párkapcsolati szótáramban nincs. Ha két ember szereti egymást, akkor nem kell "szünetelni". Lehetnek problémák, de arra nem az a megoldás, hogy "akkor most X hétig nem vagy a barátnőm".

Ha meg nem szereti, akkor az X hét múlva sem fog megváltozni.

Ráadásul ez a "szünet" hadd ne mondjam, hogy visszaélésekre ad lehetőséget, és a tapasztalat az, hogy csak tovább mélyíti a már meglevő szakadékot.

2016. ápr. 13. 14:29
 6/8 Stark2000 ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig, mert annyit kivettem a szövegből, hogy a srác eléggé éretlen, és hülye /véleményem szerint/. Én szakítanék a helyedbe, az ilyen ember nekem nagyon idegölő tudna lenni hosszú távon. Bár utána lehet, hogy én is megölném. :D
2016. ápr. 13. 14:43
 7/8 crudy ***** válasza:
18 évesek vagytok és a barátod egy hisztis kislány. (jajj de kár h nem lehet iett káromkodni) Szerintem rögtön dobd ki. Ééés kímélj meg attól h de szereted meg h eddig minden jó volt. Nekünk is volt ilyen, mi is tudjuk milyen ez és úgy mondjuk h dob ki!
2016. ápr. 13. 14:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó akkor én is jól gondoltam ,hogy ilyen ovis viselkedés miatt nem éri meg ezen idegelni magam :) Köszi a válaszokat !
2016. ápr. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!