Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha nélkülem ment szórakozni?
Több mint egy éve vagyunk együtt. Nem nagyon járunk bulizni együtt sem. Most elment szórakozóhelyre nélkülem. Állítólag felmerült hogy elhív de, azt mondta hogy most csak a tesójával akar bulizni. Ezzel nincs baj de nem először merül fel hogy menni akar és meg sem kérdezi én szeretnék-e vele menni, alapból úgy tervezi hogy csak azt kérdezi elmehet-e. Na már most ha tiltom akk én vagyok a szar mert alig bulizunk ami igaz, ha elengedem egész éjjel fent vagyok és izgulok miatta féltem... Ha felhívom papucs vagyok + megzavarom a bulizásban ha nem akk izgulok és féltem.
Lehet kicsit az is sértett hogy meg sem kérdezett hogy én szeretnék-e menni, de csak szerintem normális ha buli van akkor hívom a párom is hiszen ő az akivel legjobban érzem magam? Én hívtam szülinapozni, eljött azt vártam volna hogy legalább rákérdez. Tudom velem van a hiba túlzásba féltem de ha nekem ő a mindenem a lelki támaszom számítok arra hogy legalább gondol rám. Csak szerintem lenne a normális az hogy ha már ritkán megyünk akk együtt menjünk bulizni?
Kinek mi a normális... nem vagyunk egyformák.
De nekem személy szerint ez így furcsa. Az én barátom nem érzi jól magát nélkülem egy buliban (ahogy én sem érzem jól magam nélküle), hiszen mit lehet ott csinálni? Csajozni/pasizni... velük táncolni meg inni. Kb ennyi. Jó esetben a párjával megy az ember, ha megteheti. De ha inkább haverokkal megy vagy bárki mással akkor ott valami nem oké. Szerintem. De erről el kéne beszélgetnetek komolyabban.
Igen, normális.
Az az abnormis, hogy engedted, a bulizás után hozzád menjen "haza"!
#7 [kérdező]
"...szégyenlem magam az hogy irigye vagyok a párom boldogságának...."
Ezt nem egészen értem.
Azért szégyenled magad, mert nem tetszik, hogy "párod" akkor boldog, ha nélküled megy szórakozni, miközben te otthon punnyadsz?
Lehet, az lenne az igazi boldogsága, ha nem mellőled tenné? Ha így van, akkor miért vagytok "együtt", ha tudod, ezzel boldogtalanságát okozod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!