Normális ez? Ti is szoktatok az agyatokban, embereket kitalalni es azzal szorakozni, hogy iranyitjatok őket?
Én minden nap szoktam!
Olyan mint 1 sorozat,amit te írsz.Ezért szeretnék rendező(film író vagy hogy hívják)lenni :)
És nagyon nagyon jó :DD
Korábban nekem is folyton járt a fantáziám.
Volt egy időszak, mikor katonának képzeltem magam, valami magas rangúnak, aki visszavonult, és csak néha akciózik. Pihenésképp meg nagy házam van és saját kis repülőm amivel repkedek. Plusz volt valami "nagy háború" ami egy hatalmas bummal ért véget, ami megsemmisítette mindkét küzdő fél hadseregét, és mindig úgy jön szóba, mint amikor a filmekben vietnámról beszélnek :D
De például ha filmet nézek is beleképzelem magam, hogy én is ott vagyok éppen, és megy a film. Vagy elképzelem hogy autóversenynél én is versenyző vagyok, vagy buszon ülve is épp hogy buszt vezetek, beszélgetek valakivel akivel valóságban nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!