Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van köztünk? (többi lent)
Figyelt kérdés
osszejottem egy fiuval... kb2 honapig egyutt voltunk de szerinte nem mukodott mert nem adtam meg neki amit o nagyon szeretett volna (szex) de en meg nem allok keszen ugy erzem... es 2 honap utan szakitott velem szerinte azert mert nem szeret elegge es jobb ha nem vele vagyok eloszor mert szerinte o nem erdemel meg engem es elmondta hogy keressek jobbat... mar lassan 2 honapja hogy szakitottunk... mindig beszelunk de sokszor veszekedunk is es amikor talalkozunk csokolozunk egyutt vagyunk es nemtudjuk mi van koztunk... azt mondta szeretne velem egyutt lenni ujbol de mar nem ugy ahogx regen mert gorcsosen erezte magat es o komolytalan kapcsolatot akar mert nem tud senkit sem komolyan venni (legelso baratnoje miatt szerintem de ezt nem vallja be) en annyira szeretem... nekem nincs mas viszont en komolyat akrok tole olyant mint reg es latja h ez igy nekem nem jo... nemtudom hogy szerezzem vissza vagy h erdemes e erte kuzdenem... o 15/F en 14/L2016. ápr. 3. 11:58
2/6 anonim válasza:
Nehéz a helyzet. Nem tudom mit ért komolytalan kapcsolat alatt, azt jó lenne ha elmondanád:D Amúgy te tudod mit akarsz és mire van lehetőség, mert te ismered. Ha nem tudtok közös nevezőre jutni és neked nem jó ami most van, akkor lépj tovább, ne beszélhetek egy ideig (1 év mondjuk) Ha továbbra is őt szeretnéd újra megpróbálhatjátok hogy hátha már neki is más kell. Amit az első mond az hülyeség, ha nem érzed magad késznek, akkor ne tedd meg. Egy fiú se ér ennyit, hogy utána egész életedben bánd. Szóval beszéljetek róla, tisztázzátok, de előtte te magadban.
3/6 anonim válasza:
Már miért kéne neki kedves #1-es? A kérdező világosan megmondta, hogy ő még nem szeretné. Én azt gondolom, hogy nincs túl sok értelme annak, hogy újrakezdjétek, mert akkor valószínűleg megint erőltetni fogja azt, amit te nem szeretnél. Inkább keress egy olyan fiút, aki tényleg szeret és türelmesen várna rád. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat :) irjatok meg legyszives mert mar folyton ezen gondolkodok... en nagyon szeretnem vele az elsot es o is velem akarja (mondjuk o mar nem szuz) de azt mondta massal nem akarja csak velem... de engem annyira zavar h mas lanyokkal tok jol elvan en meg legtobbszor csak szotlanul/kicsit beszelek ott ulok veluk es szomoru vagyok h nem velem beszel es nem tudom magam tultenni rajta es olyankor eszreveszi h szomoru vagyok es elkezdi kerdezgetni h mi a baj es en meg nem merem elmondani h az h maskkal beszel mert gaznak erzem... szerintetek h mondjam el? mondjuk mar tobbszor utaltam is ra h nekem rosszul esik es tudja h ez a bajom :( vissza akarom szerezni de nemtudom hogyan... kerlek adjatok par tanacsot :)
2016. ápr. 3. 13:24
5/6 A kérdező kommentje:
komolytalan alatt azt erti h lazan vesszuk egymast meg ink a testi dolgok... de azt mondta h igy lehet h komolyra fordul es szerelmesebb lesz es nem zarja ki szeretne komolyabbat csak neki meg nem megy... nehez lenne nem beszelni vele... evfolyam tarsam
2016. ápr. 3. 13:32
6/6 anonim válasza:
Figyelj ha csak szexre kell és az neki szerintem nem eri meg hogy szenvedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!