Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én egy 12 éves lány vagyok. A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 12 éves lány vagyok. A pasim 10 éves. Ovis korom óta ismerem. Kb egy hónapja megláttam egy lánnyal Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ovis korom óta ismerem. Tavaly úgy fél éve körül jöttünk össze. A barátnőm olyan dolgokat mondott róla amiknek ő az ellenkezőjét mondta. Akkor szünetet tartottunk a kapcsolatotunkban aztán újra összejöttünk. Apukámnak volt egy szülinapi bulija ott összejöttem a legjobb barátja fiával vele is szakítottam. Novemberben újra összejöttem azzal a fiúval akit ovi óta ismerek. Még most is együtt vagyunk csak kb egy hónapja megláttam egy lánnyal kézenfogva sétálni a suliban. Szerintetek mit tegyek?

#megláttam egy lánnyal
2016. márc. 30. 23:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igen vállogatok a fiúk közt
2016. márc. 31. 22:40
 22/32 anonim ***** válasza:
Úristen. Na ilyen csajt ne adjon nekem az ég... Ja, már találkoztam ilyennel... A padtársam. Minden fiúval kikezd, még velem is, de én egyáltalán nem vagyok a lányok célpontja. o.O Ráadásul még hangulatingadozásai is vannak... Lehet, hogy elülök mellőle. Kérdező, kezet foghatnál a padtársammal, hasonlítasz rá valahol. De még ő sem mászott rá minden fiúra 12 éves korában. Én vagyok maradi 15 éves létemre, vagy tényleg a babapárkapcsolatok elterjedtek? :O 15/f
2016. márc. 31. 23:00
 23/32 anonim ***** válasza:
Amúgy a 10 éves pasid hogy teljesített az ágyban? xDDDD
2016. márc. 31. 23:00
 24/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor te egy rib,anc leszel
2016. márc. 31. 23:05
 25/32 anonim ***** válasza:
Legalább ovis lánnyal csalt meg ? Én 14 éves vagyok, de még nem volt barátnőm. Korainak érzem. Ezek szerint inkább égő.
2016. ápr. 1. 18:03
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb barátnőmmel
2016. ápr. 1. 20:18
 27/32 anonim ***** válasza:
Ez full komoly a 10 éves (pasi) aki még pelenkát hord, a 12 éves barátnőjét megcsalja
2016. ápr. 1. 20:25
 28/32 anonim válasza:
Szerintem itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek !!
2016. ápr. 1. 21:39
 29/32 A kérdező kommentje:
Milyen komoly elbeszélgetésnek??
2016. ápr. 1. 21:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Tehát 12 éves vagy, és a 10 éves "pasid" megcsalt a szintén 12 éves barátnőddel, miközben te úgy váltogatod a fiúidat, mint más a ruháit. A szüleid mit szólnak ehhez? Nem tudom, én 14 vagyok, és biztos maradi, meg minden, de én azt is szánalmasnak tartom, aki velem egyidősen csinál ilyet. Nem az a baj, hogy "szerelmes" vagy, velem is volt, hogy tetszett egy fiú, de itt ki is merült a dolog. Őszintén még most is fiatalnak érzem magam egy kapcsolathoz. :D Az öcsém annyi idős, mint most ez a bizonyos fiú, de szerencsére őt a rajzfilmek érdeklik még, nem a lányok. Bocsi, ez csak személyes vélemény, de muszáj voltam leírni. És hogy mit tegyél? Beszélj a fiúval és a barátnőddel is, kérdezd meg őket, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy csak félreértés az egész.
2016. ápr. 3. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!