Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 12 éves lány vagyok. A pasim 10 éves. Ovis korom óta ismerem. Kb egy hónapja megláttam egy lánnyal Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ovis korom óta ismerem. Tavaly úgy fél éve körül jöttünk össze. A barátnőm olyan dolgokat mondott róla amiknek ő az ellenkezőjét mondta. Akkor szünetet tartottunk a kapcsolatotunkban aztán újra összejöttünk. Apukámnak volt egy szülinapi bulija ott összejöttem a legjobb barátja fiával vele is szakítottam. Novemberben újra összejöttem azzal a fiúval akit ovi óta ismerek. Még most is együtt vagyunk csak kb egy hónapja megláttam egy lánnyal kézenfogva sétálni a suliban. Szerintetek mit tegyek?#megláttam egy lánnyal
2016. márc. 30. 23:51
11/32 anonim válasza:
ha nem kamu akkor ez ultra gáz
12/32 anonim válasza:
xDDDD Neeee :'DDD Made my day :D
Az a jobbik eshetőség, ha a kérdés kamu. Egy kicsit más lenne a kérdés szerintem, ha ezt tényleg egy 12 éves írta volna ki.
A rosszabbik lehetőség, meg ha valóban igaz. A helyesírás nem annyira borzasztó, de hiába nem hiszem el, hogy ezt a kérdés valódi, a színvonala tényleg olyan, mintha egy 12 éves írta volna... :D
Ha igazi a kérdés: Kérdező, aludj erre egyet. XD
Ha nem: Unalmasak a kamukérdések... Persze, vannak viccesek, de ez azért durva...
13/32 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni de
egy 10 éves kisfiútól ne várj sokat.Beszélj vele erről aztán döntsd, ez a ti dolgotok!
14/32 anonim válasza:
na neee ne haragudj de agyfa*t kaptam.....14 vagyok...két év nem hosszú idő...de emlékszem elég tisztán hogy akkoriban a legtöbbünk még az én kicsi pónimat is nézte és nem is gondoltunk arra hogy barátunk legyen :D két év alatt ez nagyon változott úgy látom....10 évesen meg jézus isten szerintem még együtt öltöztünk át tesiórára is a fiúkkal...ne haragudj szerintem tanulj inkább és csak egy 3-4 év múlva gondolkozz ezen...és bocsásson meg nekem akit megbántottam, tényleg sajnálom
15/32 A kérdező kommentje:
Kicsit sem kamu
2016. márc. 31. 22:02
16/32 anonim válasza:
Szerintem kamu mivel a 12 évesek több mint 90%-a nem tud helyesen írni
17/32 A kérdező kommentje:
Szövegjavító
2016. márc. 31. 22:23
18/32 anonim válasza:
Berosalok ha téleg nem kamu
12 évesen itt váltogatod a fiukat?
19/32 A kérdező kommentje:
Hááááááát
2016. márc. 31. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!