Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezt csak én tartom eszméletlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stark2000 kérdése:

Ezt csak én tartom eszméletlenül gáznak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm. 15 éves, én 16 vagyok, fél éve vagyunk együtt. Ma elutazott este 8 órakörül külföldre az osztályával, és 1 hétig kint lesznek. Érzékenyebbnek tartom magamat (meg mindenki más is ezt mondja rám) az átlag srácoknál, főleg ha róla van szó, de körülbelül 4 éve nem sírtam. Papám körülbelül 3 éve halt meg, nem sírtam miatta, inkább csak depiztem a szobámban, és megálltam a sírást. Viszont amióta barátnőm elment, nem bírom megállni, hogy ne sírjak. Olyan vagyok, mint egy bőgő masina, és fél óránként rám jön.. Annyira féltem a terrortámadások miatt, hogy valami baja esik, vagy hogy mi történhet vele.. Több száz km-re van tőlem, rettenetesen hiányzik is, de nem tudom kiverni a fejemből azt, hogy ő hogy érezhet. Előző napokban is sírt filmezés közben, hogy nem fog látni 1 hétig. Nem tudom, most milyen lehet.. aggódok érte, rettenetesen féltem. Nem akarom, hogy az érzelmei miatt rossz legyen az utazása, de annyira rossz visszagondolni arra, ahogy a buszon szomorú arccal nézett rám. Nem tudom elterelni a figyelmemet sem, valahogy mindig eszembe jut. Ezt a hatalmas érzelgősséget csak én tartom k*b*szott cikinek?

2016. márc. 28. 23:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Néha nem rossz ha van kit szeretni, de a sírást ne irigyeld. Rém rossz. Köszönjük! Ha rajtam múlik, jó hosszú kapcsolat lesz! :)
2016. márc. 29. 00:35
 12/16 anonim válasza:
100%
A dátumból ítélve, még távol a barátnőd, hogy vagy? :)
2016. ápr. 2. 14:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, holnap reggel jön meg. :) Tegnap már egész jól éreztem magamat, ma már edzeni is kimentem, kicsit haverokkal is hülyültem ma, szóval egész jól elvagyok. Annyira kedvetlennek sem érzem magamat, de sok helyszín még így is elég "üresnek" tűnik, vagy olyan unalmasnak. A telefonálást is megoldottuk, messengeren is tudtunk beszélni, szóval. Ha azt nem veszem, hogy suliban lehetetlen volt figyelnem órákon, illetve nyugtalanul aludtam egész héten (és keveset), egész jól vagyok. Mondjuk a telefonálás sokat segített esténként elalvás előtt (megnyugtatott a hangja, hogy jól érzi magát, hogy semmi baja nem esett egyszer sem). Bár az aggódást szerinte túlzásba vittem, azért pedig azt mondta leszedi a fejem (persze nem negatív értelemben, szóval örült neki, hogy ennyire aggódok érte, mert látja, hogy tényleg szeretem, csak idegeskedett, hogy keveset aludtam). Egyébként köszi az érdeklődést, értékelem! :)
2016. ápr. 2. 17:24
 14/16 anonim válasza:
Na, hogy s mint?
2017. szept. 9. 13:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Wow, nem hittem volna, hogy valaki rá másfél évre még ír ide.

Sajnos / nem sajnos, már nem vagyunk együtt. Több probléma is lett a kapcsolatban, de már több, mint 13 hónapja nem beszéltünk egymással. Ő talált új pasit elég rövid idő alatt. Kicsit megérintett így megszüntettem a vele való kommunikációt. Nem esett jól ezek után beszélni vele. Néha még összefutunk véletlenül a buszmegállóban, de néha köszönni se szoktunk egymásnak. Igazából nem is részletezném a problémákat. Mostani, 17 (lassan 18) éves fejjel nézve a dolgot ott ronthattuk el, hogy túl éretlenek voltunk ahhoz, hogy az ilyen apró problémákat megoldjuk egymás között. Szerintem mind a ketten hibásak vagyunk, ettől függetlenül élveztem azt a 9 hónapot, az utolsó már kicsit szenvedősebb volt. Az eltérő (élet)stílusuk is közre játszhatott egy kicsit, mi is éreztük, hogy nem sok közös programot tudunk szervezni.

Ha valakit érdekelne, hogy mi volt szakítás után: egy búcsú csókkal zártuk le a kapcsolatunkat. Szerettük egymást, de nem tudtuk megoldani a problémákat és csak az idegeire mentünk egymásnak. Amint lett barátja én megszüntettem vele a kapcsolatot (talán ezért neheztel / haragszik rám, tudtommal, ettől függetlenül látom rajta, hogy ha meglát és összefutunk zavarban van), nekem sajnos azóta sem jött össze semmi, egyetlen egy sikertelen próbálkozás után meguntam a dolgot. Azóta a sportnak élek, szinte nem is csinálok mást szabadidőmben. Nem mondom, nagyon hiányzik már valaki az életemből, de hát csak nem akar összejönni. :)

2017. szept. 19. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem baj bástya, még előtted az élet, majd random jön valaki, űzzed csak a sportot, annál jobbat még én se tennék a helyedben:D
2017. szept. 21. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!