Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezt csak én tartom eszméletlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stark2000 kérdése:

Ezt csak én tartom eszméletlenül gáznak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm. 15 éves, én 16 vagyok, fél éve vagyunk együtt. Ma elutazott este 8 órakörül külföldre az osztályával, és 1 hétig kint lesznek. Érzékenyebbnek tartom magamat (meg mindenki más is ezt mondja rám) az átlag srácoknál, főleg ha róla van szó, de körülbelül 4 éve nem sírtam. Papám körülbelül 3 éve halt meg, nem sírtam miatta, inkább csak depiztem a szobámban, és megálltam a sírást. Viszont amióta barátnőm elment, nem bírom megállni, hogy ne sírjak. Olyan vagyok, mint egy bőgő masina, és fél óránként rám jön.. Annyira féltem a terrortámadások miatt, hogy valami baja esik, vagy hogy mi történhet vele.. Több száz km-re van tőlem, rettenetesen hiányzik is, de nem tudom kiverni a fejemből azt, hogy ő hogy érezhet. Előző napokban is sírt filmezés közben, hogy nem fog látni 1 hétig. Nem tudom, most milyen lehet.. aggódok érte, rettenetesen féltem. Nem akarom, hogy az érzelmei miatt rossz legyen az utazása, de annyira rossz visszagondolni arra, ahogy a buszon szomorú arccal nézett rám. Nem tudom elterelni a figyelmemet sem, valahogy mindig eszembe jut. Ezt a hatalmas érzelgősséget csak én tartom k*b*szott cikinek?

2016. márc. 28. 23:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem gáz szerintem hanem aranyos és tiszteletre méltó hogy így szereted a barátnőd.

Bár az én párom is ilyen lenne...

2016. márc. 28. 23:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így gondolod. Én azok után, hogy semmin sem tudtam sírni 3 évig, és most ennyire kijön.. nem tudom hova tenni.
2016. márc. 28. 23:13
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem ciki.Szerintem oltári cuki hogy így aggódsz érte!Jó lenne ha értem is agódnának :D
2016. márc. 28. 23:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Nahát.. szintén örülök, hogy így gondolod. :) Köszönöm!

Még nem késő, hisz ki tudja, ki szeret meg ennyire.

2016. márc. 28. 23:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
szerencsés a barátnőd ez egyáltalán nem ciki ez marhára aranyos szerintem *o*
2016. márc. 28. 23:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés barátnőd van, ne tartsd cikinek.:)
2016. márc. 28. 23:40
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ^^ Kicsit feldobtatok! :)
2016. márc. 28. 23:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan aranyos:) egyáltalán nem ciki.^^ természetes dolog, hogy aggódsz érte.:) de tudsz neki írni facebook-on, tudtok beszélni skype-n...:) addig lógj picit többet a barátaiddal és el is fog repülni hamar az az egy hét.:)
2016. márc. 28. 23:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy internet kapcsolat hiányában van külföldön, így a skype és a facebook nem megoldható (az az lehetett volna internete, csak az drága, és 1 hónapra szól, úgy pedig neki nem éri meg). Telefonon tudjuk egymást hívni, de sajnos az sem túl olcsó (ettől függetlenül persze ott fogunk beszélni). Próbáltam haverokkal lefoglalni magamat, de vacsorázni sem tudtam rendesen az asztalnál, mert rám jött a sírás. Mondjuk írni írt már, hogy a határt elérték, ettől függetlenül.. nem tudom, hogy hogyan fog aludni a buszon. Ami azt illeti, még én sem tudom, hogyan fogok aludni ma este, vagy egyáltalán ezen a héten.
2016. márc. 28. 23:53
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Na én vagyok az az ember aki nem tud sírni semmi miatt, viszont hát nem mondom, irigylem hogy így szeretitek egymást, akkor nekem is lenne kiért:D kitartást, sokáig legyetek még együtt:D
2016. márc. 29. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!