Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor mit akarhat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit akarhat?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb fiú barátom nagyon messze lakik tőlem és egy barátnőmmel elmentünk meglátogatni,amikor az utolsó este elment zuhanyozni a barátnőm,így kettesben maradtunk hirtelen az ölembe feküdt és elkezdett olyanokat mondani,hogy ez már olyan,mintha a barátnője lennék,ha meg már így van valamikor aludhatnánk együtt,mondjuk aznap. Én meg kérdeztem,hogy akkor most csak egy éjszakára kellenék-e neki,ő meg azt mondta nem valószínű meg hasonlók. Erre megkérdeztem már akkor így direktbe,hogy akkor most szeret-e,ő meg mosolygott egy fél percig aztán azt mondta,hogy mint barátot és megkérdezte,hogy én akarnék-e többet,de ilyenkor már bejött a barátnőm és reggel mentünk is haza már,szóval sosem lett befejezve a beszélgetés.

Szerintetek akkor ez most mi?

2016. márc. 28. 12:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Barátjaként szeret, de meg akar dugni. Egyértelmű a helyzet, ne légy naiv. :D
2016. márc. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!