Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy fiú. Mit akarhat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú. Mit akarhat?

Figyelt kérdés

Nem rég ismertem meg,de élőben nem beszéltünk élőben csak facen.Bejelölt,majd rám is írt.Beszélgettünk.Mindig ő írt rám először.Mondta hogy cseréljünk fotót.Kérdezem minek?Azt mondgya,hogy azért mert unatkozik.Mondom majd ha találok mostanit akkor igen.Nincs mostanim,mondja hogy csináljak.Kérdezem hogy ennyire akarja erre ő,hogy nem csak unatkozik.

Még nem küldtem neki fotót,mert pont akkor kellett eljönnöm.

Ezt minek vegyem?Bejövök neki?Akar valamit?

2015. szept. 11. 16:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ugyanarra járunk edzeni,csak más csoportban.Látásból és gondolom az edzőtársaim ismerősei közül talált rám. (mert ugye akik a társaim azokat bejelöltem,és ő gondolom ismeri őket mert én csak most kezdtem ők meg már régóta járnak edzésre)

Bocsi az összevissza mondatokért csak sietek.

2015. szept. 11. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tuti bejössz neki sztem de elég gáz duma hogy unatkozik :D
2015. szept. 11. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:
A tested!
2015. szept. 11. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért kér fotót, mert kíváncsi hogy csúnya vagy e, vagy nem... elég egyértelmű. Régi képekre én sem alapozok.
2015. szept. 11. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki, de ez az unatkozós duma szerintem is nagyon gáz.
2015. szept. 11. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

Ez az ismerkedési formna nem vall értelmes emberre, szerintem, ha teheted ne ismerkedj vele. Ha tetszel valakinek a személyisége ragad meg először, és beszélgetsz vele, nem pedig titkon felkeresed facebookon és nagyon gyönge dumával próbálsz tőle kicsikarni egy képet..

az előző kommentelők többségére pedig ne hallgass, egyszerű net troll aki unatkozik akárcsak a kis zaklatód

2015. szept. 11. 19:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2015. szept. 13. 19:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Első kommentelők.nem hinném hogy egy 14 éces fiú ilyet aksrna.legalább is ő nem.mint jeleztem ez egy tini párkapcsolat.
2015. szept. 13. 19:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha lehet a jövöben normális válaszokat küldjetek.pl.utolsó
2015. szept. 13. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát a 14 évesek már bőven maszturbálnak, szóval ha "szexi" képet kér, akkor nyilvánvaló, hogy az a célja, ha pedig csak sima fotót, akkor tudni szeretné, hogy most hogy nézel ki, tetszel e neki. Mert ha nem tetszel neki, akkor nem megy el veled randizni sem.
2015. szept. 13. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!