Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan lépjek, járjak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek, járjak vele?

Figyelt kérdés
Megpróbálom nagyon röviden leírni a sztorit. Van egy lány az osztályomban, egyszer elutasítottam, de most fél évvel később azthiszem en vagyok szerelmes belé. Nagyon joban vagyunk, nemrég megbeszeltuk hogy legjobb lany-fiu baratok vagyunk, es mondta hogy nincsenek félreértések, maradjunk mindig barátok. Hát akkor hogyan is mondhattam volna el neki, hogy szeretem... Aztan most pénteken egy buliban smároltunk, es megbeszeltuk hogy nem jelent semmit. De en igazabol tudom hogy oda van értem, csak egy gond van, en nem allok rá keszen. Nagyon szeretem, de ha megint elutasítanám szerintem soha nem szolna hozzám.Főleg így a csók után. Mit tegyek? Menjek bele a kapcsolatba így, hogy nem állok kész? És talán jol sül el? Vagy mondjam el megint neki hogy nem lesz semmi, es vallaljam a kovetkezmenyeket? En ugy erzem hogy nem lennék jo kapcsolat társ,nem érezné jól magát velem. Kérlek segítsegek.

2016. márc. 28. 01:16
 1/2 A kérdező kommentje:
A másik dolog hogy osztálytársam, szakitas utan rossz lenne. De nem szeretném megbantani, eloszor is rosszba voltunk amikor elutasitottam, most nagyon megharagudna. Mi legyen?:S
2016. márc. 28. 01:18
 2/2 anonim válasza:
Ha valami olyan dolog lesz akkor kérj időt..biztos megfogja érteni..addig meg rájössz hogy megérie-e vagy nem..
2016. márc. 28. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!