Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jarjak vele ha nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jarjak vele ha nem vagyok szerelmes? 16/l

Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliba kedves,aranyos,helyes.Nyaron egyszer smaroltunk reszegen.Masnap reggel en nagyon megbantam viszont o azota is keres,ir,talalkozni hiv,hazakiser.Pedig en ugy tudom,hogy olyan srac aki nem igazan akar megallapodni de mar 3 honapja folyamatosan nemet mondok neki es meg mindig probalkozik.Nem vagyok szerelmes bele de nekem szuksegem van valakire.A fiu akibe egy eve szerelmes vagyok osszetorte a szivem es csak kihasznalt meg kb.mindig csunya vege lett ha ugy mentem bele egy kapcsolatba,hogy szerelmes vagyok.Nekem biztos pont kell most.Szerintetek belemenjek igy jogy nem szeretem? Megszerethetem? Akar ugy is,hogy kozbe majd megszakad a szivem ha arra gondolok akit egy eve szeretek?

2015. szept. 6. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne járj vele, de a fiú vécében lecummanthatod:D
2015. szept. 6. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez most megnevettetettXDDDD
2015. szept. 6. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Aki kihasznál, azt nem szokás szeretni, aki csak bánt.. legalábbis én utána már nem vágynék utána, de amúgy szerintem adhatsz neki egy esélyt, de a te döntésed.
2015. szept. 6. 16:36
 4/4 anonim válasza:
Felejtsd el mindkettőt és keress egy harmadikat, akit szeretsz és még viszonozza is :) Az ilyen kapcsolatokba nem érdemes belemenni, ráadásul a srác nem érdemli meg, hogy úgy legyél vele, hogy közben másra vágysz.
2015. szept. 6. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!