Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm azért szakít velem, mert disznóvágáson voltam?

Figyelt kérdés

Először is, 18 éves vagyok, a barátnőm fél évvel fiatalabb. Ő vegetáriánus. Én nem vagyok az. Ez ellenére 2,5 hónapja vagyunk együtt.

Múlt héten szóltak keresztszüleim, hogy lesz disznóvágás ( tegnap ).

A barátnőm azt mondta, hogy el ne menjek egy olyan alkalomra, ahol nem csak húst eszünk, hanem megölünk egy állatot és ezt "ünnepeljük". Én mondtam, hogy ne vigye túlzásba, ha ő nem akar jönni nem jön, de engem ne tiltson el se a rokonoktól, se a hús evéstől.

Vitáztunk, de mivel sok idő volt még, napoltuk az ügyet.

Tegnapelőtt megkérdeztem, hogy jön-e. Ismét kiakadt, veszekedtünk és azt mondta, hogy ha elmegyek, szakít velem.

Erre mondtam, hogy ha képes emiatt szakítani, akkor jobb ha még most a kapcsolat elején teszi meg.

Elmentem tegnap a disznóvágásra, ő természetesen nem jött és se tegnap, se ma nem tudtam elérni.

Jogosan akadt ki? Ti szakítanátok emiatt?

2016. márc. 26. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom ha ezzel megsértelek, de a barátod eléggé gáz és gyerekesen viselkedik.
2016. márc. 26. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mi volt ennyire félre érthető, de én vagyok a fiú és a BARÁTNŐM a lány ( és a vegetáriánus )...
2016. márc. 26. 16:53
 3/8 anonim válasza:
81%
Nem kár ezért lányért, hidd el... :D Majd találsz értelmesebbet.
2016. márc. 26. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak az urugyet kereste. Ha megsem, akkor is jobban jartal, ha egy ilyen erzelmi zsarolasos sztoriba nem mentel bele.
2016. márc. 26. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja az előbbi, itt nem azzal van gond hogy vega, vagy hogy ő nem akart menni, hanem hogy téged is irányítani akart. Nem szakítanék emiatt és szerintem nem jogosan akadt ki.
2016. márc. 26. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezért szakítani? Úristen...

Nem akadt ki jogosan, én ezért meg nem szakítanék senkivel,bár én fiú vagyok.

2016. márc. 26. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem "gáz" vagy "érzelmi zsarolás", egyszerűen annyi, hogy nem illetek össze, így a szakítás szükséges és jó lépés volt. A dolog lényege, hogy az extrém állatvédők az állatokat is "emberszámba veszik", vagyis velünk egyenértékű lényeknek tartják. Ez egy nézet, amivel lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni, nem ez a lényeg. Ha te húst eszel, akkor a szakítás egyértelmű. Vagy te járnál olyan lánnyal, aki emberhúst eszik? Mert a másik oldalról ez pontosan így néz ki: nem tud veled lenni tovább, még akkor sem, ha szeret. Szóval nem ő viselkedik gázosan, hanem van egy olyan ideológiai különbség köztetek, ami miatt nem illetek össze.
2016. márc. 27. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A nővérem vegetáriánus fiúval jött össze. Náluk ez nem jelentett abszolút problémát,mára már házasok és van egy fiúk.:) Szóval szerintem ha tényleg szeret/szeretett akkor emiatt nem dobott volna.
2016. márc. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!