Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm azért szakít velem, mert disznóvágáson voltam?
Először is, 18 éves vagyok, a barátnőm fél évvel fiatalabb. Ő vegetáriánus. Én nem vagyok az. Ez ellenére 2,5 hónapja vagyunk együtt.
Múlt héten szóltak keresztszüleim, hogy lesz disznóvágás ( tegnap ).
A barátnőm azt mondta, hogy el ne menjek egy olyan alkalomra, ahol nem csak húst eszünk, hanem megölünk egy állatot és ezt "ünnepeljük". Én mondtam, hogy ne vigye túlzásba, ha ő nem akar jönni nem jön, de engem ne tiltson el se a rokonoktól, se a hús evéstől.
Vitáztunk, de mivel sok idő volt még, napoltuk az ügyet.
Tegnapelőtt megkérdeztem, hogy jön-e. Ismét kiakadt, veszekedtünk és azt mondta, hogy ha elmegyek, szakít velem.
Erre mondtam, hogy ha képes emiatt szakítani, akkor jobb ha még most a kapcsolat elején teszi meg.
Elmentem tegnap a disznóvágásra, ő természetesen nem jött és se tegnap, se ma nem tudtam elérni.
Jogosan akadt ki? Ti szakítanátok emiatt?
Ezért szakítani? Úristen...
Nem akadt ki jogosan, én ezért meg nem szakítanék senkivel,bár én fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!