Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy cigány srác az osztályunkban, tetszünk egymásnak, a srác járni akar velem, viszont szüleim nem engedik, mert mégiscsak cigány. (A srác normális, csak a bőre barna) 13/Lány. Mit csináljak?
Kit érdekelnek a magyarok...
A cigány akkor sem ember. Beszélni sem tud...mondjuk állatnak sem mondanám mert azokat szeretem.
Kedves cigány! Ez azért elég kretén mellébeszélés, hogy a magyar is lop, csal. Előbb vágná el a saját torkát a legtöbb, minthogy bűnbe keveredjen. A te fajtádnak meg elég ha egy doboz cigi kell, már megy leszúrni a Marika nénit 500 forintért.
Na ezért nem vagytok emberek, és a gyűlöleten ne csodálkozz. Hosszú évek óta, még amikor gyerek voltam, akkor kezdték a beintegrálásotokat nem valami sikeresen. Tönkretettétek a kapott lakásokat, zaklattatok. Ezt melyik magyar meri megcsinálni külföldön? Nem egózni kellene, hanem alkalmazkodni! A gyűlölet akkor szűnik meg, ha egy szintre kerülünk. Viselkedjetek kultúráltan és ne toljatok már ki velünk.
Ja és még valami!
Mégis milyen jogon mertek ti itt az én hazámban háborogni azon, hogy csúnyán néznek rátok hah? Mi nem lehetünk dühösek, amiért a nagymamáinkat gyilkoljátok, gyerekeinket zaklatjátok, ott károsítotok meg minket ahol akartok? Hm?
Majd ha látok egy kis együttérzést, akkor változhatnak a dolgok köztünk, addig nem.
b*ssza meg magát az összes cigány...
Még nekik is sikerül be csajozzni a mai világban
Hánynom kell, bocsánat azt megtudod mondani nekem kedves kérdező hogy mi tetszik neked benne/bennük*
Hogy elfértek egy fiat punto-ban 8-an?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!