Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit gondoljak?
Van egy srác,akivel ősszejöttünk,aztán egyik nap facebookon írta,hogy tisztázni szeretne valamit.Elmondta,hogy szerinte nem illünk össze,és nem akar megbántani,de maradjunk ilyen jóban.Én ezt elég gyerekesen kezeltem,tudom,hogy nem így kellett volna,de csak 14 vagyok,és hát igen,még félig gyerek.Tehát megkérdeztem tőle,hogy miért nem mondja meg egyszerűen,hogy nem bír,nem vagyok az esete.Erre azt válaszolta,hogy ó tényleg bír,és az esete vagyok,de nem akar ártani.Ezzel "érvelt". Szó al finoman szakított velem.Én erre letiltottam.Másnap a suliban látszott rajta,hogy rossz kedve van,és folyton bámult,ma is.Aztán ma a buszon odajött,és megkérdezte,hogy miért tiltottam le.De a buszon is rosszkedve volt,egyébként más lányokkal is beszélgetett.De amikor odajött,akkor mosolygott,de úgy,amikor az ember olyan nagyon boldog.
És én ebben az egészben azt nem értem,hogy most mit akar,mit gondol,miért csinál ilyeneket?
Bocsi,kicsit hosszú lett,a válaszokat előre is köszönöm:)
Jezus isten egyetlen te meeeeeg fbozol?? Es letiltotad?? Úristen dobd ezeket a vackokat es keress megerto karokat 😁 egy jófej sracet 😊 sok sikert..
16F
Hát nem tudja mit akar ő sem, lehet hogy nem akar elköteleződni bár ez erős szó rá, de nem akarja eldobni azt hogy csajozhasson úgymond.
Amúgy ha megkérdezed az sem baj, szerintem jogos lenne hogy most mi ez az egész amit csinál szóval bátran kérdezd meg ezt csak ő tudhatja mit miért csinál pontosan, mi csak találgatni tudunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!