Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit gondoljak. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Régen nem találkozzunk már.Egyszer csak rám ír hogy találkozzunk.én csak sima kajálásra gondoltam de ő moziba ia akart menni.bele mentem de vonakodva.Ezután mondta hogy ő fizeti. Szerintetek akar valamit?2016. márc. 20. 20:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem már hiányolt téged és így szeretné kárpótolni a kimaradt időt :)
És ennyiből,amit leírtál,abból azt veszem ki,hogy:Igen,szerintem kedvel téged.Nagy eséllyel tetszel is neki ;)
2/3 anonim válasza:
a történet eleje ismerős velem is ez volt csak nálam ilyen beszélgetésre hívtam
3/3 anonim válasza:
a 2-es vok és én akartam is valamit bocsi az lemaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!