Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szülők! Mit szólnátok ahhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Mit szólnátok ahhoz ha a lányotok 6 évvel idősebb fiúval randizgatna? 16 l és 22 f

Figyelt kérdés

2016. márc. 19. 17:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Később nem gond ez a korkülönbség, de egy 22 éves srác már egyáltalán nem arra vágyik, aminek a határain belül szeretném tudni az érettségi előtt álló lányomat. Ilyen korban én csupa aggodalom lennék, szex, nem várt terhesség, nem tanul majd a lányom, mert hozzá akar költözni idő előtt, olyan problémákkal, kérdésekkel találkozik esetleg, amihez még nem elég érett, hiába érettebb esetleg a koránál. És innen már nincs visszalépés, ha ebbe a mentalitásba belekóstol, nincs visszaút a korosztályához.

19 évesen jöttem össze egy 25 éves sráccal. Én kezdő egyetemista, ő végzős. Szétmentünk félév alatt, de azóta is nem győzök elég hálás lenni neki, amiért nem élt vissza a korelőnyével, és végtelenül vigyázott rám, semmit nem csinált, amitől a mai fejemmel félteném a lányomat. Persze, azért is mentünk szét, mert ő már megállapodott volna, nekem meg az egyik első kapcsolatom volt, és eszembe sem jutott még végleges döntéseket hozni, ugyanakkor úgy éreztem, nem korrekt, ha húzom az idejét, amikor én sokkal bizonytalanabb vagyok a dolog véglegességét illetően.

Persze, 16 éves lánynak már tiltani nem lehet, ahhoz elég idős, megértetni szintén nem, mert ahhoz meg még nem elég idős. Imádkozni, és viszonylag erős kontroll alatt tartani, pl. találkozzanak nálatok, stb. Nem tudom, milyen a srác, lehet rendes is.

2016. márc. 22. 13:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
2016. márc. 22. 17:29
 13/13 anonim válasza:
16 éves lány tökre mindegy, hogy kivel jár olyan szempontból, hogy megmarad-e a szüzessége vagy sem mert úgyse fog :D
2016. máj. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!