Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még a fiúm?
Egyszerűen nem szeret és kész. Nem értem, hogy a lányoknak miért kellenek állandóan az ilyen nyom.orékok.
Legutóbb volt alkalmam kitapasztalni, megismertem egy lányt, 5 hónap alatt 4x dobta ki a pasija, de nem, ő a gyereket szereti, neki ő kell. Imádom az ilyen h.ülye pi.csákat.
Azért mondja hogy keress mást, mert igazából egy full h.ülye pi.csának tarthat, akiről az a véleménye, hogy nem találnál magadnak jobb pasit tőle, és ezért nem is fél attól, hogy elhagynád. De az is lehet, hogy ro.hadtul nem is érdekelné, ha ott hagynád.
Lemerem fogadni, hogy már megkapta tőled a legnagyobb dolgot amit lehetett, és most rád is unt.
Őszintén, lefeküdtél vele?
Nem tudom, nekem is volt barátnőm, de mindig kerestem, mindig hívtam. De mondjuk annak a lánynak én nem voltam eléggé szerethető, mert 1 év után tiltás végett ellökött és más karjai közé menekült.
Csak nem tudom megérteni, hogy miért mindig a ba.lfaszok kellenek mindenkinek. Aki meg tényleg a b.elét is kitenné értetek az meg akassza fel magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!