Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még a fiúm?
Eloszlott a rózsszín köd...
Ez a helyzet. Velem is ez van... Én nekem sikerűlt máig megoldani ezt bár néha elég nehézkesen. Ha gondolod Írj.
4-es
De én kiteszem a lelkemet is érte ... nem tartom magam különleges lánynak de ha valakit szeretek úgy szeretem ahogy van és nem unok rá ...
Tömören a válasz: nem
Amúgy sajnállak nagyon. Én bezzeg sosem lennék ilyen veled, ha az lennél akit akarok.
4-es
Tanácsolták már nekem hogy tegyek úgy mintha nem érdekelne annyira meg hogy ne én írjak neki mindig (mondjuk szerintem ez hülyeség)de én nem tudok így tenni... ő azt mondta neem hogy fogajam el őt ilyennek mert nem akar megváltozni de akkor ő is fogadjon el így
8-as
Tudod ő is mindig azt mondja hogy az vagyok akit akar és mégis ezt csinálja... én meg nem tudom nem szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!